Niet afwijken van ingeslagen weg sport en cultuur

31 jul, 09:00 De stembus, de coalitie, de plannen Overig Stichting Haarlemmermeermuseum De Cruquius
Alle kinderen in Haarlemmermeer zouden tenminste een keer gratis Haarlemmermeermuseum De Cruquius  moeten kunnen bezoeken.
Alle kinderen in Haarlemmermeer zouden tenminste een keer gratis Haarlemmermeermuseum De Cruquius moeten kunnen bezoeken.

HAARLEMMERMEER In het nieuwe coalitieakkoord geeft het college van VVD, HAP, CDA en D66 een blik in de politieke keuken van de komende vier jaar. In de 14-delige serie ‘De stembus, de coalitie, de plannen’ kijken wij met ze mee. Vandaag aflevering 4: Sport en cultuur. Er wordt nauwelijks afgeweken van de ingeslagen weg. 

Het belang van sport en cultuur is bekend. Het zijn verbindende factoren in de samenleving. Sport geeft zelfvertrouwen, plezier en ontspanning en zorgt voor een gezonde en weerbare samenleving. Een goede fysieke en mentale gezondheid verkleint het risico op ziekte en/of versnelt het herstelproces. Breedtesport is een belangrijke basisvoorziening die dan ook niet mag dan ontbreken in onze gemeen..

PREMIUM
Afbeelding
Overig 21 uur geleden Architectonische uitdaging om Rooseveltpark in omgeving te passen
PREMIUM
Afbeelding
Overig 8 aug, 09:00 Fouten bij de bouw vinexwijken moeten worden voorkomen
PREMIUM
Afbeelding
Overig 7 aug, 09:00 Stichting zet manegepaard op pensioen in Nieuw-Vennep
PREMIUM
Afbeelding
Overig 6 aug, 08:00 Alles uit de kast tegen woningnood
PREMIUM
Afbeelding
Overig 5 aug, 09:00 Jeugd krijgt eigen weekend tijdens Horse Event in Vijfhuizen
PREMIUM
Afbeelding
Overig 4 aug, 09:00 Binnen twintig minuten naar school of werk

Mis niks, lees alles van Hoofddorp


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Hoofddorp en omliggende plaatsen met HCnieuws. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van HCnieuws lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Hoofddorp.