Afbeelding
Aangeleverd

Australische Damien en Italiaanse Aisling zoeken tijdelijk thuis in Hoofddorp

Overig

HOOFDDORP Eind augustus maken tientallen uitwisselingsstudenten van over de hele wereld hun droom waar door een periode van drie tot tien maanden ondergedompeld te worden in de Nederlandse cultuur, taal en tradities. Twee ervan zoeken een huis in Hoofddorp. 

Zo kan de muzikale Damien uit Australië niet wachten om in de Nederlandse cultuur te duiken. Zijn grootste hobby’s zijn vissen, nieuwe plekken ontdekken en gitaar spelen. De sportieve, Italiaanse Aisling zal ook naar Nederland komen. Ze gaat graag zwemmen en wil in de toekomst drama studeren. 

Jong of wat ouder, alleenstaand of een gezin met kinderen? Iedereen met de juiste intenties kan gastgezin zijn in de ogen van Travel Active.? 

Gedurende de uitwisseling worden het gastgezin en de student begeleid door een Local Coordinator. Deze begeleider is de steun en toeverlaat van scholier en gastgezin. Ook helpt de Local Coordinator met de kennismaking van de Nederlandse cultuur, onder meer door lokale tripjes te organiseren. Travel Active organiseert evenementen voor scholieren en gastgezinnen, zodat zij elkaar leren kennen en ervaringen kunnen uitwisselen. Gastgezin zijn voor een buitenlandse scholier is op vrijwillige basis. Het gastgezin voorziet in kost en inwoning. De overige kosten zijn voor rekening van de scholier of Travel Active.? 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de andere buitenlandse scholieren en/of het High School Holland programma? Neem voor meer informatie contact op met het High School Holland team via highschoolholland@travelactive.org, bel naar 085 222 4810 of bezoek de website. 

advertentie
advertentie