De winnaar van deze maand is Wim Meeldijk met foto van het voormalig Floriade Paviljoen in het Haarlemmermeerse Bos, dat onlangs is verkocht.
De winnaar van deze maand is Wim Meeldijk met foto van het voormalig Floriade Paviljoen in het Haarlemmermeerse Bos, dat onlangs is verkocht. Wim Meeldijk

Omgeving Hoofddorp fraai in beeld gebracht

Overig

HOOFDDORP Copy Partners Nieuw-Vennep biedt in samenwerking met HCnieuws een maandelijkse fotowedstrijd voor de jaarkalender 2023 die december uitkomt. Er is een editie Haarlemmermeer Noord en Zuid. Elke maand kunnen deelnemers meedoen aan de verkiezing door middel van de inzending van een eigen foto. Die komt dan in bezit van Copy Partners, maar de winnaar ontvangt een fraaie metaalkleurige dibond-afdruk van zijn of haar foto. De winnaar van juli is Wim Meeldijk met een foto van het Paviljoen in Hoofddorp (grote foto). Op deze pagina staan verder enkele foto’s die niet in de prijzen vielen, maar die het wel waard zijn om getoond te worden. Foto’s voor deze maand moeten zondag 4 september om 12.00 uur binnen zijn via:
remco@copypartners.nl.

Kees de Joode zette het Cruquiusgemaal fraai op de foto.
Een ongedwongen foto van Nellie Bartels op het Polderplein in Hoofddorp.
Nellie Bartels nam van afstand een kijkje op de markt in Hoofddorp.
Twee bomen vormen het onderwerp van deze foto in de Plaesmanhoek, gemaakt door Ada Bolkestein.
Een typisch zomers beeld, vastgelegd door Anna Marie.
advertentie
advertentie