Cirque De La Liberté geeft een spraakmakende circustheatershow.
Cirque De La Liberté geeft een spraakmakende circustheatershow. Moon Saris

Grazende Zwaan is een typisch familiefestival

8 september 2022 om 11:01 Overig

NIEUW-VENNEP Bezoekers kunnen van 9 tot en met 11 september met goed weer heerlijk nazomeren op het familiefestival Grazende Zwaan op en rond landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep. Op het programma staan onder meer straattheater, concerten en locatietheater. 

De spraakmakende circustheatershow Vrij van Cirque De La Liberté is de hoofdvoorstelling van het festival. Geheel in de traditie van Cirque du Soleil, en met bekende internationale circusartiesten Goos Meeuwsen en Helena Bittencourt. 

Verder is er de mini-musical De Kleine Zeemeermin of Het Prinsensprookje. Bezoekers kunnen zich laten meevoeren door ritme en percussie tijdens het familieconcert van Banwakaboom of kunnen hun fantasie de vrije loop laten met Fantasiedier, een toffe mee-doe-voorstelling met silent disco telefoons. 

Een organisator: “Vergeet niet stiekem een kijkje te nemen bij Mikmak, een clowneske voorstelling over de kunst van het kiezen. Daarnaast zijn er allerlei toffe workshops, zoals de theaterworkshop van De Koperen Kezen of hoepel mee met de Hula Hoop Instuif. Dit alles is slechts een kleine greep uit het programma, want ook vaste Grazende Zwaan-partners Haarlemmermeermuseum de Cruquius, Kunstfort bij Vijfhuizen en Podium voor architectuur brengen weer uitdagend en verrassend programma.” 

Een familieticket kost 11 euro voor zaterdag of zondag. Een weekendticket voor beide dagen kost 17,50 euro. Alle activiteiten spelen zich af op en rond landgoed Kleine Vennep aan de Hoofdweg 1041.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie