Onlangs promoveerde hat A-team naar de eerste klasse.
Onlangs promoveerde hat A-team naar de eerste klasse. KV Waterwolf

Kanovereniging Waterwolf heeft oog op nieuwe locatie

Overig

HAARLEMMERMEER Voorzitter Els Blom van  Kanovereniging Waterwolf verwacht dat in april 2023 haar club een nieuwe locatie aan de Hoofdweg naast nummer 565 kan betrekken. “We starten zeer eenvoudig met containers en dan bouwen we ondertussen onze loods op voor de opslag van alle kajaks,” zo is de opzet. 

De plannen voor een nieuwe locatie voor de kanovereniging uit Haarlemmermeer lopen al een lange tijd. Blom: “Door afwijzingen van verschillende locaties, toenemende bouwkosten en ontbreken van financiële steun of subsidie kost het hele proces enorm veel tijd en energie voor de club. Op dit moment is het bestuur wat positiever over de toekomst, want naast het Dierenpension in Hoofddorp heeft de club een locatie toegewezen gekregen van gemeente. Een locatie waarvoor de vergunningen nog afgegeven moeten worden dus het is nog niet helemaal een uitgemaakte zaak.”

Door het houden van een crowdfunding zamelt KV Waterwolf in voor hun nieuwe locatie. Meer informatie hierover is te vinden op hun website www.kvwaterwolf.nl 

advertentie
advertentie