Ondanks de regen was er veel lol tijdens het golfen door het dorp.
Ondanks de regen was er veel lol tijdens het golfen door het dorp. Hans van Dijk

Golffeestje Badhoevedorp goed voor ruim 27 duizend euro

Overig

BADHOEVEDORP De tiende editie van het Stratengolftoernooi van Badhoevedorp leek door het slechte weer in het water te vallen, maar niets bleek minder waar. Zondag kwam de golfsport ondanks de regen positief in beeld. “Er waren iets minder deelnemers dan in 2019, maar het resultaat van het toernooi, de loterij en de veiling is een opbrengst van 27,450 euro. Dat is een super resultaat”, kon Hans Schellingerhout, voorzitter van de Stichting Van Badhoevedorp Voor Badhoevedorp, oftewel VBVB, na afloop melden.

Zijn woorden geven nog eens aan dat het stratengolftoernooi inmiddels helemaal is verweven met het dorp en de inwoners. “Mede dankzij Tank en Autowascentrum Zwart - ook dit jaar de hoofdsponsor - is het evenement uitgegroeid tot een absolute ‘must’. Hieraan hebben niet alleen de spelers, maar zeker ook de marshals, chauffeurs, vrijwilligers en vele sponsors die garant staan voor het verloop van de golfdag en de after party een enthousiast steentje bijgedragen.” 

Het legertje, overigens nog aan te wijzen, goede doelen dat de stichting VBVB ieder jaar met de opbrengst ondersteunt, kan dus rekenen op een aantrekkelijke financiële tegemoetkoming.

De winnaars van de editie 2022.
advertentie
advertentie