Vrouwenkoor Singing Unlimited.
Vrouwenkoor Singing Unlimited. Aangeleverd

Vrouwenkoor zorgt voor flitsende start zondagmiddagconcerten Halfweg

Overig

HALFWEG Met het optreden van vrouwenkoor Singing Unlimited beleeft de nieuwe serie Zondagmiddagconcerten in de Protestantse kerk in Halfweg op 9 oktober een flitsende start. Het koor zingt vierstemmig a capella in barbershop zangstijl. De aanvang is 14.30 uur. De entree bedraagt 10 euro. 

Het koor is in 2013 gestart en het merendeel van de vijftig zangeressen woont in Haarlemmermeer. “Onze gemeenschappelijke liefde is zingen en optreden”, vertelt een van de koorleden. “Samen plezier hebben in het zingen is belangrijk en we werken hard om steeds beter te worden. Singing Unlimited staat voor hoge kwaliteit optredens, zowel vocaal als visueel. We genieten ervan om onze liefde voor muziek met het publiek te delen. Dat dit lukt ervoeren we een paar jaar geleden al toen we in de gezellige kerk van Halfweg-Zwanenburg optraden.”

“Ons repertoire bestaat uit ballades, filmmuziek, up tempo nummers en pop. Als ondersteuning van wat we willen uitdrukken met de nummers die we zingen, gebruiken we vaak bewegingen en choreografie. Hierdoor zijn onze optreden niet alleen mooi om naar te luisteren, maar ook heel leuk om naar te kijken”, aldus het koorlid. 

advertentie
advertentie