Bootcampcoach Tim laat zijn pupillen behoorlijk zweten.
Bootcampcoach Tim laat zijn pupillen behoorlijk zweten. Aangeleverd

Heel Haarlemmermeer fit met bootcampcoach Tim van der Laan

25 oktober 2022 om 08:32 Overig

NIEUW-VENNEP Tim van der Laan noemt zichzelf sinds kort ‘bootcampcoach’. Hij wil mensen in Haarlemmermeer fitter en gezonder maken.   

Tim: “Ik ben een startende ondernemer uit Nieuw Vennep die een half jaar geleden het roer heeft omgegooid en zijn baan als marketeer in de media heb opgezegd om mijn droom na te jagen. Dit heeft geresulteerd in wat ik bootcampcoach noem. Een onderneming met als missie om zo veel mogelijk mensen in Haarlemmermeer gezonder en vitaler te krijgen.”

“Helaas zie ik in de samenleving juist het omgekeerde gebeuren. Veel mensen hebben stress en kunnen moeilijk het hoofd boven water houden. Ik merk het op straat, in het verkeer, in de rij bij de supermarkt. Veel mensen hebben korte lontjes. Met als gevolg een samenleving die steeds meer gericht is op het individu. Juist dát voed mij om steeds meer te willen streven naar verbinding en compassie. Écht contact en échte aandacht voor elkaar.”

“Het kickstart-programma dat ik heb ontwikkeld is er voor mensen in Haarlemmermeer die hun gezondheid letterlijk een kickstart willen geven,” zegt Tim. “Aan de hand van tien weken bootcamp op verschillende locaties in de gemeente en twee individuele coachingsessies zorg ik voor fysieke en mentale groei bij de deelnemers.”

“Momenteel zit ik met de Broodjesboetiek van station Nieuw Vennep in dit traject, dit is mijn eerste grote klant. De week van 14 november is alweer de laatste trainingsweek en deze training wordt heel speciaal.

Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie