Nieuw gemeentehuis ‘uitnodigend, functioneel en gebruikersvriendelijk’

20 november 2022 om 09:42 Overig cepezed
Een ‘rondvormig hart de eyecatcher.
Een ‘rondvormig hart de eyecatcher.

HAARLEMMERMEER De inwoners van Haarlemmermeer krijgen een uitnodigend, functioneel, gebruikersvriendelijk en duurzaam gemeentehuis. Dat belooft architectenbureau Cepezed, dat de opdracht werd gegund. Het schetsontwerp is klaar en laat een mooi ontworpen en modern gebouw zien met een open en aantrekkelijke sfeer met als eyecatcher een ‘rondvormig hart’. HCnieuws nam een virtueel kijkje.

Opzet van Cepezed was een eigentijdse en duurzame ontmoetingsplek te creëren die een aanwinst wordt voor het stadscentrum. Dat is gelukt. In de sfeervolle, ruimtelijke entreehal zorgen uitnodigende ontvangstbalies voor meer persoonlijk contact dan het oude ontwerp. Het brengt de inwoners en gemeente dichter bij elkaar, geen verkeerde gedachte in..

PREMIUM
Afbeelding
Overig 10 uur geleden ‘We zijn echt gezegend met deze plek’
PREMIUM
Afbeelding
Mensen 4 dec, 09:00 In De Herbergier is wonen en leven als thuis
PREMIUM
Afbeelding
Politiek 4 dec, 09:00 Stemmen uit raad gaan op om opkoopbescherming af te zwakken
PREMIUM
Afbeelding
Overig 3 dec, 09:00 Plan voor opvang van vluchtelingen verwart gemeenteraad; waar gaat de ‘bonus’ van 2500 euro naartoe?
PREMIUM
Afbeelding
Overig 2 dec, 10:07 Levensboom om stil te staan bij slachtoffers corona
PREMIUM
Afbeelding
Overig 1 dec, 11:30 Ook Haarlemmermeer stelt hoge eisen aan duurzaamheid catering

Mis niks, lees alles van de gemeente Haarlemmermeer!


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Haarlemmermeer met HCnieuws.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van HCnieuws.nl lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook al het nieuws over de 31 kernen die Haarlemmermeer telt.