Het nieuwe bestuur.
Het nieuwe bestuur. Aangeleverd

Nieuw bestuur voor Dorpsraad Badhoevedorp

Overig

BADHOEVEDORP De Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp heeft een volledig nieuw bestuur. Het nieuwe bestuur telt liefst zeven personen, een indicatie van de gevoelde noodzaak om aan te pakken en de bewoners en gebruikers van Badhoevedorp daadwerkelijk invloed te laten uitoefenen op de toekomst van het dorp. Het bestuur ziet participeren, meepraten en mede richting geven, als een hoofdtaak. Juist nu het dorp een complete gedaantewisseling ondergaat met een nieuw centrum, nieuwe wijken, komst van bedrijven en toenemend verkeer is het van groot belang dat Badhoevedorp een fijne plek blijft om te wonen en dat kan alleen als de belangen van iedereen meegewogen worden, zo wordt naar buiten gebracht. 

Het bestuur bestaat uit van links af: Menno van Rees Vellinga, vice-penningmeester, is organisatieadviseur en coach;  Huib van Kollenburg, vice-voorzitter, gepensioneerd bedrijfsleider en accountmanager;   Radboud Lubbers, penningmeester, werkt als zelfstandig adviseur operationeel risicomanagment;  Martin Walraven, voorzitter, werkt als adviseur leren en ontwikkelen bij de Rijksoverheid;  Bart Baltus, secretaris, ex-trainer meidenvoetbal en ervaren business analist en procesverbeteraar;  Thessa Gerretsen, bestuurslid, HR manager; en Bernard Neuhaus, Communicatie en PR, gepensioneerd filmregisseur en -producent. 

“Wij komen graag in contact met iedereen die zich betrokken voelt bij Badhoevedorp of die met ons in gesprek wil komen”, zo laat men weten. Mail daarvoor naar secretaris@dorpsraadbadhoevedorp.nl. 

advertentie
advertentie