Afbeelding
Aangeleverd

Bakkerij Gorthuis bekroond als sterkste schakel Kennemerland

28 november 2022 om 08:38 Overig

HOOFDDORP Bakkerij Gorthuis is vrijdag in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk bekroond als sterkste schakel van regio Kennemerland. De jury waardeerde vooral de collegialiteit van het Hoofddorpse bedrijf. In een sfeervolle ambiance kwamen ruim 300 ondernemers en bestuurders met hun team bijeen voor de bloedstollende finale, waarbij 11 van de 44 ondernemers uit Haarlemmermeer afkomstig waren. Ook zij pakten allerlei prijzen. 

Hartgerink en Klomp uit Hoofddorp pakte de derde plaats in de sector Automotive; BSS slotenservice Hoofddorp werd derde bij de dienstverlening klein Handelsonderneming; Visscher uit Zwaanshoek werd tweede in de sector groothandel en Verstraten Bergkamp Hoofddorp won bij de dienstverlening groot. Bakkerij Gorthuis uit Hoofddorp werd eerste in de sector detailhandel en Van Haaster uit Vijfhuizen eerste bj het internationaal zaken doen en UCC services uit Vijfhuizen was winnaar groeiversneller.

Was dit al een mooi resultaat, de eerste plaats sector winnaars moesten nogmaals in een zinderende finale tegen elkaar strijden, want wie van hen ging de vakjury nu Sterkste schakel regio Kennemerland maken? Na nog een aantal vragen te hebben moeten beantwoorden was daar dan toch het verlossende antwoord: Bakkerij Gorthuis werd verkozen tot Sterkste schakel regio Kennemerland. De vakjury had vooral lovende woorden voor de manier van klantgerichtheid en de teamspirit. Vooral het feit dat Gorthuis, ondanks dat ook zijzelf het zwaar hebben met de hogere (gas)prijzen, toch klaarstaat voor collega bakkers door voor hen hun brood te bakken zodat ook deze ondernemers de dure ovens uit kunnen laten en op deze manier voort kunnen blijven bestaan, maakte grote indruk op de vakjury. Ook volgens de andere genomineerden was bakkerij Gorthuis zeker de terechte overall winnaar.

De publieksprijs viel buiten Haarlemmermeerse ondernemers en ging naar slagerij Ton de Witt uit Heemstede.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie