The Cinelli Brothers
The Cinelli Brothers

Blues en jazz bij Duycker

3 december 2022 om 10:30 Overig

HOOFDDORP Liefhebbers van blues en jazz kunnen bij poppodium Duycker goed terecht! Het podium heeft een aantal mooie blues- en jazzconcerten op de agenda staan. 

THE CINELLI BROTHERS Op zaterdag 17 december om 20.30 uur betreden The Cinelli Brothers het podium van Duycker. Dit project is ontstaan uit een gemeenschappelijk passie: de Chicago en Texas blues uit de jaren ‘60 en ‘70. De twee broers Marco en Alessandro zijn samen een explosief team. Samen met Tom Julian-Jones op harmonica, gitaar en zag en Stephen Giry op bas, gitaar en zang staan ze op het podium. 

HARLEM LAKE INVITES Op zaterdag 7 januari om 20.00 uur is het weer traditiegetrouw tijd voor het jaarlijkse bluesfestival van Harlem Lake! Het nieuwe jaar trappen zij sfeervol af met hun eigen minifestival vol rauwe Americana en hedendaagse bluesrock. Naast Harlem Lake treden ook The Bluesbones en Barn & Belle op. Harlem Lake bewijst wekelijks dat goede bluesmuziek ook buiten de VS en Engeland te vinden is. 

STEVIE RAY VAUGHAN UNDERCOVER Vrijdag 13 januari om 20.00 uur opent poppodium Duycker haar deuren voor de leden van Stevie Ray Vaughan Undercover. Zij vieren het fantastische repertoire van Vaughan. Het is inmiddels ruim 30 jaar geleden dat de Texaanse Stevie Ray Vaughan op tragische wijze uit het leven werd weggerukt. Met zijn band Double Trouble was hij verantwoordelijk voor dampende blues en zware shuffles vol vuige gitaarsolo’s, een scheurende Hammond sound, beukende drums en smekende zang. 

TEN YEARS AFTER Na 53 jaar denkt Ten Years After nog lang niet aan stoppen. Deze grondleggers van de British Blues Invasion doen op 27 januari Duycker aan ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van het album ‘Circlewood Green’ en het nieuwe live-album ‘Naturally Live’. Tijdens de huidige tour komen hits als ‘Love Like A Man’ en ‘Choo Choo Mama’ voorbij, maar ook recenter werk en enkele spetterende verrassingen. 

ROOTSCAFÉ In Duyckercafé is het elke donderdag live muziekavond. Tijdens Rootscafé staat het café in het teken van Rootsmuziek. Donderdag 8 december komen Johnny en de Surfers uit Aalsmeer. Ze spelen een vrolijke mix van iazz, blues, jump ‘n jive en rock ‘n roll van diverse bekende artiesten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie