Het is af en toe best een beetje afzien bij Tim van der Laan. Ook het water wordt niet geschuwd.
Het is af en toe best een beetje afzien bij Tim van der Laan. Ook het water wordt niet geschuwd. Aangeleverd

Fit worden in de Haarlemmermeerse natuur met bootcampcoach Tim

1 december 2022 om 12:00 Overig

NIEUW-VENNEP De Vennepse bootcampcoach Tim van der Laan, laat zijn pupillen behoorlijk afzien. Zijn trainingen vinden plaats op allerlei plekken in Haarlemmermeer. 

Tim: “Sport wordt in onze drukke levens nog te vaak gezien als puur iets voor erbij. We zijn allemaal druk met ons werk en o ja, daarnaast moet er ook wat tijd worden gemaakt om nog even te sporten. Dat mag langzaamaan wel wat veranderen. Sport is een essentieel onderdeel van een goed, gebalanceerd en gezond leven. Goed zorgen voor je fysieke lichaam is een voorwaarde om ook op andere niveaus in balans te zijn.” 

Speciaal voor mensen in Haarlemmermeer die fysiek en mentaal stappen vooruit willen maken heeft hij een tienweeks programma ontwikkeld, het kickstart-programma. Daarin wordt een kleine groep deelnemers iedere week op een andere plek in de natuur uitgedaagd om fitter te worden. Wat het programma uniek maakt is dat er ook ruimte komt voor het emotionele/mentale niveau.

“Deze niveaus zijn nog altijd onderbelicht als het op sport aankomt. Vaak trekken we pas aan de bel als het op deze niveaus mis gaat en dan is het te laat. In de praktijk zie je vaak dat sport op een zijspoor beland wanneer iemand niet goed in zijn vel zit. Dát is hij voor door aan de voorkant preventief aan de gezondheid te werken aan de hand van sport.”

Meer info op bootcamp-coach.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie