Het duet van Rensina en Owen.
Het duet van Rensina en Owen. Kijk.nl

Hoofddorper Owen Venloo kiest voor Rensina in SBS6 ‘Liedje op het Eerste Gezicht’

4 december 2022 om 15:38 Overig

HOOFDDORP De Hoofddorpse Owen Venloo maakte zaterdagavond indruk op Rensina in het SBS6 programma ‘Liedje op het Eerste Gezicht’. In deze nieuwe datingshow zingen vrijgezelle artiesten duetten met elkaar in de hoop om in hun duetpartner de liefde van hun leven te vinden. De presentatie van de datingshow is in handen van Wendy van Dijk en Edsilia Rombley.

Owen zong naast een duet met Rensina ook een duet met Dorine en Anita tijdens de datingshow. In het duet met Rensina zong Owen het liedje ‘What a wonderful world’. “Wat een leuk mens”, was de eerste gedachte Owen toen Rensina achter het hart te voorschijn kwam. “Ik ga voor haar kiezen”, dacht de Hoofddorper, “en dat gevoel bleef tot het eind van het lied.”

Aan het einde van de show werd dan ook een ‘match’ toen Owen koos voor Resina. Het kersverse duo ontving een cheque van 2.500 euro. 

Owen Venloo is geen onbekende in Hoofddorp. Jarenlang zat hij als raadslid in de gemeenteraad, maar veel oud Hoofddorpers zullen Owen vooral herkennen als oud coördinator minderhedenbeleid Haarlemmermeer. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie