Afbeelding
ROBERTJOORE

Bloemen voor het 65-jarige huwelijkspaar Wesselius-Offerman

31 januari 2023 om 10:00 Overig

LEIMUIDERBRUG Locoburgemeester Jurgen Nobel heeft maandag de heer Pieter Wesselius en mevrouw Elisabeth Wesselius-Offerman bezocht om hen te feliciteren met hun 65-jarig huwelijksjubileum. 

Mevrouw is onder de rook van Schiphol geboren, toen heette het daar Rijk. Meneer is geboren en getogen rondom Leimuiderbrug. Het echtpaar heeft de polder nooit verlaten. Meneer Wesselius werkte voor een slager en bracht op de fiets vlees bij de klanten. Een van die klanten was een vriendin van mevrouw Wesselius. Zij was toevallig een keer aanwezig toen meneer op de fiets vlees kwam brengen. De vonk sprong daarbij over.

Na hun trouwen heeft meneer zelf een noodwoning gebouwd bij Burgerveen. Een paar jaar later woonden ze écht in Burgerveen, maar al snel kwamen ze terecht op hun huidige adres in Leimuiderbrug. Een dijkhuisje wat door de jaren heen is uitgebouwd. Meneer heeft alles zelf gedaan, stond tot zijn 80ste nog op de ladder. In de jaren 70 ging hij met een rijdende winkel door de wijken, een soort SRV wagen. Zijn vrouw hielp hem daarbij. 

Samen zijn ze trotse ouders van twee zonen, waarvan de oudste in Denemarken woont, en één dochter. Daarnaast zijn er 8 kleinkinderen en 5 achterkleinkinderen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie