Voor wie het hogerop wil zoeken is er de ‘Europe Flyer’.
Voor wie het hogerop wil zoeken is er de ‘Europe Flyer’. Aangeleverd

‘Zwieren en zwaaien’, het kan weer tijdens de Voorjaarskermis

8 maart 2023 om 18:00 Overig

HOOFDDORP Na enkele jaren van afwezigheid is de Voorjaarskermis op het parkeerterrein van het Sportcomplex Koning Willem-Alexander weer terug. Van vrijdag 10 tot en met zondag 19 maart wordt er groots uitgepakt met een keur aan attracties. 

Pret voor jong en oud bij attracties als de ‘Swinging Coaster’, een kleurrijke familie-achtbaan met ronddraaiende gondels. Of de Pandora, een vrolijke en bontgekleurde ‘octopus’ die al dansend en swingend haar rondjes maakt. Wie de hoogte in wil kan terecht in de ‘Europe Flyer’, een enorme zweeftoren die haar passagiers op vele tientallen meters hoogte met wisselende snelheid laat vliegen en daarbij een spectaculair uitzicht verschaft over de wijde omgeving. 

Voor de echte kleintjes komen de Vliegende Olifantjes, de Trampoline, Race O Rama of de Tea Cups naar Hoofddorp. En natuurlijk is ook aan de lekkerbekken gedacht; een heerlijk zoete suikerspin, zuur- of kaneelstok, olie- of krentenbollen, snacks, het is er allemaal.

Openingstijden: Op de vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 23.00 uur. Zondag 12 maart van 13.00 tot 21.30 uur. Woensdag 15 maart van 13.00 tot 21.30 uur en zondag 19 maart van 13.00 tot 20.30 uur. Op maandag, dinsdag en donderdag is de kermis gesloten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie