Arthur van Dijk: “Deze verkiezingen zijn misschien wel belangrijker dan ooit.”
Arthur van Dijk: “Deze verkiezingen zijn misschien wel belangrijker dan ooit.” Provincie Noord-Holland

Commissaris van de Koning bezoekt stembureau in Badhoevedorp

12 maart 2023 om 10:00 Overig

BADHOEVEDORP Commissaris van de Koning, Arthur van Dijk, wil op de verkiezingsdag aandacht vestigen op de Provinciale Statenverkiezingen en de stembureauleden bedanken voor hun inzet. Woensdag 15 maart brengt Van Dijk tussen 08.00 en 08.30 uur een bezoek aan het stembureau in het Ontmoetingscentrum Karavanserai, Roerdompstraat 17.

“Deze verkiezingen zijn misschien wel belangrijker dan ooit”, vertelt de commissaris. “De media staan vol met actuele vraagstukken waar de provincie bij betrokken is. Ook de gesprekken thuis aan de keukentafel gaan er vaak over. Kortom, er valt iets te kiezen!”

Om ervoor te zorgen dat iedereen die wil stemmen, ook kan stemmen, vestigt Van Dijk bijzonder de aandacht op onder andere prokkelduo’s. Dit zijn mensen met een licht verstandelijke beperking die onder begeleiding helpen op een stembureau. Ook bezoekt de commissaris in Alkmaar een stembureau dat is ingericht voor kiezers met een visuele handicap.

Burgemeester Marianne Schuurmans is woensdagochtend ook aanwezig als Van Dijk zijn stem zal uitbrengen in zijn woonplaats.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie