Afbeelding
Politie.nl

Man stapt op kruising uit zijn auto en mishandelt vrouw in Haarlemmerliede

15 maart 2023 om 18:36 Overig

HAARLEMMERLIEDE Een 61-jarige vrouw uit Haarlem reed 14 maart rond 20.20 uur op de kruising Penningsveer met de Liedeweg toen zij door een rode auto werd afgesneden. Kort daarna wordt zij door de bestuurder mishandeld. De politie is op zoek naar getuigen.

GETUIGEN GEZOCHT

Als de bestuurder op de kruising tot stilstand komt, stapt hij uit zijn auto, loopt richting de auto van de vrouw en mishandeld haar. De man gebruikt een voorwerp en slaat hiermee tegen de ruit van het bestuurdersportier. Het glas van de ruit breekt en het voorwerp raakt het hoofd van het slachtoffer. Zij raakt hierbij gewond. De vrouw kan zelf wegrijden en is later door de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Het is onbekend hoe en in welke richting de verdachte is vertrokken. Ook is het nog onduidelijk wat zich precies heeft afgespeeld op de kruising. De politie doet onderzoek naar de aanleiding van het incident.

GETUIGENOPROEP

De politie is vooral op zoek naar getuigen van het incident en beeldmateriaal van de rode auto. Wie iets gezien heeft op of in de omgeving van de kruising Penningsveer met de Liedeweg, geef deze informatie dan door via telefoonnummer 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Tips kunnen ook doorgegeven via het tipformulier op de website van de politie. Hier kan eventueel ook beeldmateriaal geüpload worden. Vermeld voor een snelle afhandeling het dossiernummer: 2023052685.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie