Een beeld van het evenement uit 2018
Een beeld van het evenement uit 2018 Jos van Rooijen

Breed aanbod op sport- en cultuurfair Haarlemmermeer

3 juni 2023 om 11:31 Overig

HAARLEMMERMEER De Toolenburgerplas staat zondag 11 juni vanaf 11.00 uur in het teken van de jaarlijkse Sport- & CultuurFair HLMR. Bezoekers kunnen daar kennis maken met het brede aanbod van sport en cultuur in de gemeente. De verenigingen en organisaties presenteren op enthousiaste wijze hun activiteiten. De toegang is gratis.

De verenigingen nodigen iedereen uit om mee te doen met hun activiteiten. “Een mooie manier om in korte tijd kennis te maken met veel sporten en cultuur in uw omgeving. En wellicht wordt u wel enthousiast om lid te worden van een sport- of cultuurvereniging. Veel verenigingen verwelkomen u graag als lid. Op www.sportfair.nl ziet u de deelnemers. Het zijn er meer dan 50. Kom en laat u inspireren,” zo laat een organisator weten.

PODIUMPROGRAMMA Op het hoofdpodium is een dagvullend programma. Er zijn mooie dansoptredens en demonstraties van sporten. Geniet van dans, muziek en demonstraties. Chris Wobben, bekend van NOS langs de lijn, zal de hele dag de presentatie op het hoofdpodium verzorgen.

Op de informatiemarkt laat u zich informeren door alle aanwezige sport- en cultuurverenigingen, maar ook door bedrijven en maatschappelijke organisaties. Er zijn maar liefst 50 verenigingen / organisatie aanwezig.

Voor de kinderen is er een leuk programma. Dit wordt georganiseerd door Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer. De kinderen krijgen via school een zeskampkaart of je kan die ophalen bij de informatietent. Doe je mee aan zes activiteiten dan krijg je een sportieve beloning.

Meer informatie op www.sportfair.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie