Afbeelding
(foto: Merlijn Doomernik)

KCA cabaretseizoen van start met Janneke de Bijl

20 september 2023 om 18:56 Overig Deel je nieuws

Zaterdag 23 september start het nieuwe cabaretseizoen van KCA in Cultureel Café Bacchus met niemand minder dan Janneke de Bijl. Na haar succesvolle show ‘Fantoomgeluk’ in 2022 is ze terug in Aalsmeer met haar nieuwste productie ‘Doet u ook mensen?’.

Doet u ook mensen? is een voorstelling over de keerzijde van vriendschap en de hardheid van dierenliefde. Over redden wat er te redden valt. Met als wezenlijke vraag: waar plaats je de uitroeptekens in je agenda? Bij de kliko die aan de weg moet, of bij je dood?

Geloof het of niet, maar Janneke de Bijl is een optimist. Altijd al geweest ook. Zo ingewikkeld is het leven niet: Als je moe bent, ga dan zitten. Als je iets niet leuk vindt, stop er dan mee. Het enige probleem is dat andere mensen vaak niet naar haar luisteren, terwijl ze toch echt 550 op haar Cito-toets had. Ook al lijkt ze in een degelijke verpakking te zitten, van binnen is ze dwarser dan dwars. En o ja, ze is ook nog filosoof – niet continu, maar wel steeds.

Janneke de Bijl won Cameretten, is lid van Comedytrain en maakt zich regelmatig druk op Radio 1 en daarbuiten. Doet u ook mensen? is haar derde cabaretprogramma. In de zomer van 2023 verschijnt haar debuutroman Als, dan.  

De voorstelling `doet u ook mensen` is te zien op 23 september in Cultureel Café Bacchus. Aanvang 20.30 uur, zaal open 20.00 uur. Kaarten zijn te koop in de KCA Ticketshop op skca.nl. Ook een voordelig abonnement voor alle zeven cabaretvoorstellingen van KCA in het theaterseizoen 2023-2024 is daar nog te koop. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie