Afbeelding
Foto door soyfeliz2018 form PxHere

Forse kortingen voor zorgverzekering met hoog eigen risico

Partnercontent

Ben jij iemand die elk jaar opzoek gaat naar de meest gunstige zorgverzekering of zit je in het kamp; ik vind het zo wel prima. Als dat laatste het geval is ben jij een dief van je eigen portemonnee. Het elk jaar heroverwegen van je zorgverzekering kan namelijk ontzettend interessant zijn. Misschien betaal jij op dit moment wel voor bepaalde zorg, waar jij nooit aanspraak op gaat maken. Door deze uit je verzekering te schrappen kan de maandelijkse premie stukken gunstiger uitvallen.

Zoveel zorgverzekeringen

Het aantal aanbieders van zorgverzekeringen stijgt explosief en dat is gunstig voor jou. Zij proberen elkaar allemaal op één of andere manier de markt uit te prijzen, doormiddel van scherpe premies of gunstige voorwaarden in de overeenkomst. Door deze naast elkaar neer te leggen, kun jij kiezen welke zorgverzekering optimaal aansluit bij jouw wensen.

Zorgverzekering vergelijken 2021, ook voor aankomend jaar moet er alweer snel een beslissing worden gemaakt. Heb jij al een gunstige zorgverzekering afgesloten voor 2021? Goed bezig! Als je dit nog niet hebt gedaan, begin dan zo snel mogelijk met vergelijken.

Kiezen van de juiste

De beste zorgverzekering, dat wilt uiteraard iedereen. Er is helaas geen zorgverzekering die in het algemeen als beste kan worden gemarkeerd. Dit heeft puur met het feit te maken, dat elk huishouden een unieke situatie betreft. Ga na welke eisen jij stelt aan een goede zorgverzekering. Maak een checklist met diverse punten zoals dekking van de tandarts, aantal fysio behandelingen, alternatieve zorg en alle andere punten die voor jou relevant zijn.

Betaal zo min mogelijk premie!

Ja dit heb je volledig zelf in de hand, want de premie wordt vastgesteld aan de hand van diverse factoren. Merk jij dat je jaarlijks weinig tot geen aanspraak maakt op één of meerdere behandelingen? Stel dan een hoog eigen risico in! Je krijgt forse kortingen op je premie, wanneer er een hoog eigen risico is ingesteld. Als jij niet veel aanspraak maakt op je zorgverzekering, kan dit op zéér korte termijn al ontzettend rendabel zijn. De vaste lasten nemen maandelijks drastisch af, maar let wel op, als er iets gebeurd dien je wel een buffer achter de hand te hebben.

advertentie