Afbeelding
Begin het nieuwe jaar goed

Begin het nieuwe jaar goed met een baan bij de overheid

11 januari 2021 om 11:42 Partnercontent

Het nieuwe jaar staat op de stoep. Veel mensen grijpen dit moment jaarlijks aan om in hun privé- en hun professionele leven met een schone lei te beginnen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Ben jij ook toe aan een nieuwe uitdaging en ben je op zoek naar mogelijkheden om jezelf te ontplooien en verder te ontwikkelen? De overheid is voortdurend op zoek is naar gemotiveerde en ervaren professionals. Deze branche biedt bovendien een grote variëteit aan werkvelden. Werken bij de overheid kan op het gebied van onder meer: Wonen, Sociaal Domein en Omgeving & Recht.

Bijdragen aan de samenleving 

Ook voor de functieprofielen binnen de overheid geldt dat die zeer divers zijn. Die variëren van bouwinspecteur, jurist en woonconsulent tot jeugdhulpverlener en inkomensconsulent. Zoals deze voorbeelden van functies al doen vermoeden, is werken bij de overheid interessant, verrijkend en van toegevoegde waarde. Want je kunt vanuit maatschappelijke betrokkenheid een bijdrage leven aan de samenleving. Bovendien heb je bij de overheid de kans om jezelf te ontwikkelen door opleidingen en cursussen te volgen.

Werken als gedetacheerde

Spreekt dit alles jou ook aan en ga je actief op zoek naar een nieuwe baan? Dan is het aan te raden om je te verdiepen in het vacatureaanbod van de eigenzinnige detacheerder Joinuz. Die doet er dagelijks alles aan om de beste banen te vinden voor werkzoekenden. De organisatie biedt uitvoerende, beleidsmatige, ondersteunende en adviserende functies bij de overheid op ieder niveau. Je vindt er dus altijd een baan die je past als een jas. Joinuz staat met haar werkwijze voor detachering bij de overheid. Je komt in dienst van Joinuz en die leent je uit aan een bepaalde opdrachtgever. De opdrachtgevers van Joinuz zijn gevestigd in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Er wordt een nieuwe opdracht gezocht als je klus daar is geklaard. Je hoeft je dus ook geen zorgen te maken over je inkomen. Terwijl je in dienst bent van een prettige werkgever, kun je ervaring opdoen bij verschillende organisaties. Joinuz verzorgt alle administratie en betaalt je salaris uit. Je profiteert dus van vele aantrekkelijke voordelen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie