Afbeelding
Shutterstock

Promoot je website naar de top in Google

19 april 2021 om 10:47 Partnercontent

Voor je onderneming is het belangrijk om zichtbaar te zijn in de zoekmachine van Google, wel dien je rekening te houden met de zoekwoorden die voor jou relevant zijn. Wil je ook hoog komen op zoekwoorden die voor je bedrijf belangrijk zijn dan kun je niet om linkbuilding uitbesteden heen, maar we horen je al denken wat dat inhoudt. Door het verzamelen van backlinks vanaf een andere website naar jouw website krijg je een stukje autoriteit, de website moet wel relevantie hebben met jouw website. Met andere woorden een schoenen website voegt geen autoriteit toe als je een webshop met auto’s hebt, dit geldt wel voor auto onderdelen.

Besteedt het als bedrijf uit

Als bedrijf wat marketing campagnes aanbiedt voor websites en webshops kunnen we ons voorstellen dat je niet alle technieken beheerst. Linkbuilding is een aparte specialisatie waar je erg goed op de hoogte moet zijn van de regels, hanteer je de regels verkeerd of ken je niet alle regels dan kan linkbuilding juist omgekeerd werken. In plaats van hoger zak je met de zoekwoorden, linkbuilding uitbesteden is daarom geen overbodige luxe. Linkbuilding Masters biedt ook whitelabel linkbuilding aan, de campagnes kun je direct doorzetten naar je klanten, de blanco rapportage die je krijgt pas je simpelweg aan door je eigen huisstijl toe te passen. Zo zijn je klanten nooit op de hoogte dat de campagne door een extern bedrijf is verzorgt. 

Heb ik linkbuilding nodig?

Veel ondernemers vragen zich wel eens af of linkbuilding echt zo effectief is als het jaren geleden was, we kunnen je melden dat dit nog steeds erg belangrijk is om met zoekwoorden gevonden te worden. De inkomende links worden nog steeds door zoekmachines gebruikt om je positie te bepalen, doe je niet aan linkbuilding en je concurrent wel dan zal je altijd er achteraan blijven bungelen. Linkbuilding uitbesteden is dus echt niet overbodig, wel zijn de andere SEO componenten net zo belangrijk en moet je deze ook op orde hebben.

Je website voor Google optimaliseren

Naast linkbuilding uitbesteden kun je ook een maatwerk oplossing voor je website laten uitvoeren, hierdoor krijg je de juiste bezoekers op je website die relevant zijn. Het gehele zoekmachine optimalisatie traject wordt uitgevoerd, niet alleen door middel van goede content maar ook de technische kant van je website of webshop. met een maatwerk linkbuilding campagne wordt je gevonden op zoekwoorden die er echt toe doen voor jouw bedrijf. Voor een vast voordelig bedrag per maand is dit al mogelijk. Wil je hierover eerst meer informatie betreft de werkzaamheden, neem dan contact op via de website linkbuildingmasters.nl. Zij kunnen je precies stap voor stap uitleggen hoe dit in zijn werk gaat en wat je kunt verwachten.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie