Afbeelding
Foto door form PxHere

Vakantie in eigen land

Partnercontent

Veel mensen denken bij vakantie direct aan verre oorden, of dit nu tropisch zomerse locaties zijn of witte wintersportbestemmingen. Maar je kunt ook prima op vakantie in eigen land. Een groot voordeel hiervan is dat je niet ver hoeft te reizen. Je hoeft niet vroeg op te staan of midden in de nacht te vertrekken. Je kunt een huisje huren in Nederland en gerust na je ontbijt vertrekken en nog steeds de tijd hebben als je aankomt om uit te pakken en je klaar te maken voor de eerste avond. 

Grote en kleine vakantiehuizen

Er zijn allerlei verschillende huisjes te huur in Nederland. Je kunt vrijwel overal in het land een huisje huren. Er zijn kleine en grote vakantiehuizen in Nederland. In een groot vakantiehuis kun je bijvoorbeeld je hele familie kwijt. Niet alleen met je partner en de kinderen, maar ook met broers en zussen, neven en nichten en opa’s en oma’s in een huisje. Dit soort huizen zijn er natuurlijk niet alleen voor families, maar ook voor vriendengroepen, klassen of teams bijvoorbeeld. Het kan heel handig zijn om iedereen in één huis te hebben. 

Vakantie in Zeeland

Niet veel mensen worden meteen enthousiast van een vakantie in eigen land. Maar stel je eens een vakantiehuis Zeeland voor. Vlak bij het strand in een huisje. Je kunt mooie strandwandelingen maken, ongeacht de tijd van het jaar. Dat is ook heel leuk met de hond bijvoorbeeld. Als het goed warm is kun je heerlijk zwemmen in de zee en als het weer het toelaat kun je ook nog surfen. Genoeg om je te vermaken in Zeeland dus. Maar ook buiten de stranden kun je in Zeeland genoeg doen.

Wat je nog meer kunt doen in Zeeland

Mooie plaatsen, gezellige markten en natuurlijk echt Zeeuws eten bijvoorbeeld. Of bezoek Neeltje Jans. De duinen van Zeeland zijn altijd fijn om in rond te struinen. Ook buiten het strand om kun je mooie wandelingen maken of fietstochten. Je hoeft alleen nog het ideale huisje te vinden voor jouw reisgezelschap. Met genoeg bedden en wellicht een badkamer waar een ligbad in zit bijvoorbeeld. 

advertentie