Afbeelding
Shutterstock

Op zoek naar een origineel cadeau? Stuur brownies per post!

Partnercontent

Het is ongelofelijk wat je tegenwoordig allemaal met de post kunt versturen. Van schoenen tot schoenenkasten en van eten tot ondergoed: het kan allemaal naar je deur gebracht worden. En dat geldt nu ook voor gebak en zoetigheid! Want brownies per post versturen kan nu officieel ook.

Verras iemand met een verse brownie

Nu denk je misschien: brownies blijven toch helemaal niet lekker als je ze via de post stuurt? Nou, wel als je ze bestelt bij een bedrijf als boxbrownies. Het belangrijkste is dat de brownies vers worden gemaakt en zo snel mogelijk worden verstuurd. Het is een ideaal cadeau voor een vriendin, vader of partner. Ook passen brownies bij elke gelegenheid: van een verjaardag tot een felicitatie met een nieuw huis. Brownies kunnen altijd.

Bovendien is er vrijwel niemand die niet dol is op chocolade! Je kunt dus bijna de fout niet ingaan. Wil je ze sturen naar iemand die vegetariër of vegan is? Brownies zijn heel gemakkelijk te maken zonder dierlijke producten. Ook kun je ze pindavrij en glutenvrij maken. Er is dus voor iedereen wel een ideale brownie te vinden.

Waar brownies van worden gemaakt

Het originele recept van brownies heeft als basis donkere chocolade, cacaopoeder, boter en bloem. Het is een écht chocoladegerecht. Inmiddels is er zoveel afgeweken van het originele recept, dat de mogelijkheden eindeloos zijn. In essentie was de brownie echter een heel simpel gebakje.

Doordat je brownies ook kunt maken zonder chocola maar met alleen cacaopoeder, zijn ze ideaal om vegan te maken. Daarnaast zien we steeds meer dat andere koek en snoep in brownies verwerkt wordt. Zo zijn er:

? oreo brownies
? cheesecake brownies
? speculaasbrownies
? vegan brownies

Je kunt natuurlijk ook gemakkelijk zelf experimenteren met dit recept. Heb je daar geen zin in maar wil je wel iemand blij maken met deze heerlijke chocolade traktatie? Dan stuur je simpelweg brownies per post.

Hoe lang zijn de brownies houdbaar?

Na het versturen en ontvangen van de brownies kun je ze natuurlijk niet voor altijd bewaren. Vaak kun je op de verpakking van het product zien hoe lang je het kunt bewaren. Dankzij de unieke samenstelling van dit gebakje kun je ze vaak al twee weken lang bewaren in de koelkast voor ze smaak verliezen! Ben je dus bang dat de ontvanger niet direct de tijd heeft om de brownie op te smikkelen? Dat is geen probleem. Wie dol is op zachte brownies, kan ze bewaren buiten de koelkast. Een stevige brownie krijg je door de traktatie juist in de koelkast te zetten.

Verras iedereen met brownies

Wil je dus je werknemers, beste vriend, partner, collega of moeder verrassen met een lekkere traktatie? Brownies zijn ideaal. Ze blijven lang goed, zijn in tientallen variaties beschikbaar en passen binnen elk aangepast dieet. Wacht niet langer en stuur die lekkere chocolade traktatie naar iedereen die je kent!

advertentie