Afbeelding
Foto door form PxHere

Crypto kopen vandaag?

6 september 2021 om 10:40 Partnercontent

De crypto wereld is langzaam strenger aan het worden met een internationale vraag naar strengere regulering. Met een markt die in totaal 2 triljoen dollar waard is, trekt deze steeds meer jonge beleggers aan. Ook amateur beleggers zijn begonnen met het kopen en verhandelen van cryptocurrencies, aangetrokken door de sensatie van grote rendementen. In het afgelopen jaar is de waarde van Bitcoin met 300% gestegen. En cryptocurrencies worden ook steeds aantrekkelijker voor traditionele beleggers. Hierdoor is de vraag naar een striktere regulering steeds groter.

Nederlandse crypto exchanges

De markt voor cryptocurrency is extreem volatiel, en zelfs als het meer mainstream wordt, blijft het populair. Er zijn meerdere platformen online waar je makkelijk kunt instappen en starten te beleggen in crypto. Websites zoals het echte Nederlandse Bitvavo crypto exchange trekken veel beleggers uit ons land aan. Ook beleggers uit Haarlemmermeer kiezen steeds vaker voor Bitvavo, ook vanwege het gemak van de vele diensten die zij aanbieden. Ze scoren ook hoog tussen de crypto apps voor tablet en mobiele telefoon, en dit is wat veel (vooral) jongere beleggers graag gebruiken.

Investeren anno 2021

Welke crypto kopen vandaag? Moeten we onze crypto vastzetten? Wat gebeurd er met de Bitcoin wanneer de wetgeving veranderd? Wie zal er toezien op de regulering?

Dat er een strengere regulering zal komen kunnen we bijna niet omheen, maar wat de gevolgen zullen zijn voor een markt die zich afzet tegen een gecentraliseerde bestuurssysteem zullen we nog even moeten afwachten. Veel verwachten dat meer bedrijven de Bitcoin als betaalmiddel zullen gaan gebruiken, en dit zal uiteraard ervoor zorgen dat de koersen flink zullen stijgen. Wat er ook gaat gebeuren, we zullen nog even moeten afwachten, en zelf besluiten of we nog wat Bitcoin kopen, of toch niet.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie