Afbeelding
Puur Audio

Het kantoor herinrichten met akoestische scheidingswanden

29 september 2021 om 19:51 Partnercontent

Als u een bedrijf leidt, dan hebt u in de afgelopen periode waarschijnlijk allerlei investeringen gedaan in laptops, software en beeldschermen. Het was immers noodzakelijk om uw medewerkers thuis te laten werken door de invloeden van corona. Vanwege de versoepelingen mag iedereen in Nederland weer terug naar kantoor, een locatie waarvan de functie is getransformeerd van een klassieke werkplek naar een eigentijdse ontmoetingsplek. Veel professionals blijven een aantal dagen thuiswerken en gaan slechts enkele dagen per week naar kantoor. Dat vraagt om uiteenlopende aanpassingen, waaronder: concentratieruimtes, plekken voor (informele) uitwisseling en ruimtes voor co-creatie.

Een factor die daarbij ook niet mag ontbreken, is het verbeteren van de akoestiek. Een akoestisch adviseur voorziet u van het juiste advies compleet met akoestische oplossingen die aan iedere situatie zijn aan te passen en bijdragen aan een sfeervolle kantooromgeving. Bovendien zijn die zeer toegankelijk dankzij de betaalbare lease-opties.

Akoestische oplossingen leasen 

De specialist Akoesta weet hier alles van. Onder het motto ‘happy spaces, happy faces’ worden met gepersonaliseerde akoestische oplossingen gezonde werkomgevingen gecreërd. De stijlvolle mogelijkheden variëren van akoestische scheidingswanden en wandpanelen tot akoestische werkplekken, plafondpanelen en meubelen. Hiermee draagt u bij aan een gezonde leefomgeving en meer arbeidsvreugde en maakt u een mooi gebaar naar uw team, dat na een roerige periode naar kantoor terugkeert. Wat de akoestische oplossingen van Akoesta extra aantrekkelijk maakt, is de mogelijkheid tot leasen. Hiermee behoudt u beschikbare kredietruimte omdat u een vast bedrag per maand voor een vooraf afgesproken periode betaalt. Op die manier profiteert u van een voorspelbare cashflow. In het geval dat u nog meer materialen nodig hebt, dan zijn die snel en gemakkelijk aan het pakket toe te voegen.

Aangename werkplek

Het is aan te raden om u eens in de mogelijkheden van een akoestische wand te verdiepen als u de akoestiek in een bepaalde ruimte op een eenvoudige manier wilt verbeteren. Hiermee verdeelt u op praktische wijze de ruimte op kantoor en verbetert u tegelijkertijd de akoestiek. Een akoestische wand is niet alleen prettig voor de oren van uw medewerkers, maar draagt ook bij aan een stijlvolle uitstraling van de ruimte. De scheidingswanden zijn namelijk leverbaar in tal van verschillende kleuren en ze zijn te bedrukken met elke gewenste visual, uw bedrijfslogo en huisstijl. Door één of meerdere akoestische wanden te plaatsen, draagt u dus op diverse manieren bij aan aangename werkplekken op kantoor.

Omdat uw medewerkers zich beter kunnen concentreren, ervaren zij minder stress door geluidshinder en zijn ze productiever. Een akoestische wand kan daarom op de lange termijn zelfs een positief effect hebben op het voorkomen van burn-outs en het verlagen van ziekteverzuim.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie