Afbeelding
Photo by Aleksi Räisä on Unsplash

5 Rappers Die Veel Hebben Geïnvesteerd in Crypto

Partnercontent

Op het moment zijn er verschillende muzikanten die veel hebben verdiend dankzij investeringen in crypto. Hier zijn vijf rappers die een fortuin in deze sector hebben geïnvesteerd.

Bitcoin-technologie blijft in de loop van de tijd zijn aanwezigheid in verschillende industrieën vergroten. Van technologie tot onroerend goed, cryptocurrency is bijna overal één van de belangrijkste discussieonderwerpen geworden. Er zijn echter nog veel meer ontwikkelingen rondom deze technologie. Veel giganten in de entertainmentindustrie hebben bijvoorbeeld steeds meer interesse getoond in crypto.

Op het moment hebben verschillende muziekartiesten veel verdiend met hun investeringen in cryptocurrency. Sommigen hebben de technologie indirect ondersteund door Bitcoins te accepteren als betaling voor hun uitgebrachte albums. 50 Cent, een bekende Amerikaanse rapper, ontving enkele jaren geleden cryptocurrency-betalingen voor één van zijn albums.

Akon, een Afro-Amerikaanse zanger, is bezig met het bouwen van zijn eigen stad (Akon City) in Senegal. De in de VS gevestigde zanger heeft veel geïnvesteerd in het bouwen van zijn eigen cryptocurrency, de Akoin. Na voltooiing wordt de crypto het primaire transactiemiddel van de nieuwe stad. De volgende vijf rapper hebben ook veel geïnvesteerd in de cryptocurrency-business.

Jay-z

Jay-z (Officieel Shawn Korey Carter) is een bekende rapper in de Verenigde Staten. Jay-z, geboren in oktober 1969 in New York City, is erg succesvol geweest in de muziekindustrie. Hij heeft talloze albums uitgebracht die wereldwijd geluisterd worden. Naast rappen houdt Jay-z zich bezig als songwriter en platenbaas. Hij zit al sinds 1986 in de entertainmentindustrie. Om te investeren in bitcoins met behulp van bitcoin trading kunt u Bitcoin Prime bezoeken

Shawn Korey is bovendien een befaamd zakenman. Hij heeft organisaties zoals de Rocawear 40/40 Club en de Roc Nation opgericht. Andere industrieën waar Jay-z zich mee bezig heeft gehouden is onroerend goed, sport en kleding. Er is echter nog een unieke sector waar Shawn zich op heeft gericht. 

Jay-z is één van de rappers die tegenwoordig veel in cryptocurrency heeft geïnvesteerd. Jay-z en de Twitter-CEO besteedden bijvoorbeeld in 2021 ongeveer $23 miljoen aan Bitcoin in de Indiase en Afrikaanse markten. Dit deden zij om deze mensen te informeren over cryptocurrency en de acceptatie ervan te versnellen. 

Nipsey Hussle

Officieel is Nipsey Hussle, geboren als Airmiess Joseph Asghedom, ook een succesvolle Amerikaanse rapper. Nipsey, geboren in Los Angeles, Californië, in augustus 1985, bereikte verschillende mijlpalen als muzikant voordat hij in maart 2019 stierf. Hij was meer dan tien jaar actief in de muzieksector en was geliefd bij meerdere doelgroepen dankzij zijn charmante rapvaardigheden. 

Wanneer hij niet in de muziekstudio was, nam Nipsey Hussle deel aan zakelijke activiteiten. Zo leerde hij mensen de basis van cryptocurrency. Nipsey moedigde zijn fans ook aan om te investeren in crypto op platforms vergelijkbaar met https://crypto-crashfortune.com/. Ondanks dat hij Bitcoin pas een aantal jaar na de lancering ervan ontdekte, presteerde Nipsey Hussle erg goed in de cryptocurrency-business. Hij was mede-eigenaar van Follow Coin, een platform dat beleggingsinformatie in realtime deelde.

Soulja Boy

Net als Jay-z en Nipsey is Soulja Boy één van de meest succesvolle Amerikaanse rappers die veel in cryptocurrency heeft geïnvesteerd. Soulja is in de stad Chicago geboren in juli 1990. Naast rappen schrijft deze bekende artiest liedjes en produceert hij muziek.

Soulja begon in 2004 met zijn werk in de entertainmentindustrie en is bijna 20 jaar later nog steeds actief. Uit rapporten blijkt dat Soulja Boy al vroeg begon met het investeren in cryptocurrency. Hij heeft inmiddels een fortuin verdiend met zijn investeringen en deelde zelfs zijn succes in één van zijn liedjes. 

C.KHiD

C.KHiD is een bekende Amerikaanse YouTuber en rapper. Naast rappen produceert hij muziek en is hij sinds 2002 actief in de entertainmentindustrie. C.KHiD heeft altijd enorme interesse getoond in cryptocurrency en gerelateerde Tokens. Hij heeft onder meer deelgenomen aan cryptocurrency-projecten zoals de SafeTitan. C.KHiD heeft aangegeven voornamelijk nieuwe cryptomunten te kopen, zodat hij ze later voor winst kan verkopen. 

DDG

Darryl Dwayne Cranberry Jr. (DDG) is een zeer getalenteerde rapper in de VS. Hij is in 1997 geboren in Michigan en heeft veel bereikt als YouTuber en zanger. Dwayne is al minstens zes jaar een actieve muzikant en heeft ongeveer $20.000 US geïnvesteerd in cryptocurrency (Bitcoin). Met in totaal ongeveer $80.000 aan investeringen, is DDD een van de meest prominente spelers in de cryptocurrency-sector.

Nawoord

Veel artiesten en andere beroemdheden worden aangetrokken door verschillende cryptocurrency-investeringen. Sommigen nemen indirect deel door hun eigen munten te creëren, terwijl anderen juist investeren in bestaande munten om zo snel mogelijk zo veel mogelijk winst te maken. De rappers die veel geld hebben geïnvesteerd in cryptocurrency zijn onder andere Jay-z, DDD, Nipsey Hussle, C.KHiD en Soulja Boy.

advertentie
advertentie