Afbeelding
Photo by Tim Meyer on Unsplash

Voordelig parkeren bij Schiphol? Het kan!

29 november 2022 om 00:00 Partnercontent

HOOFDDORP Schiphol is een groot internationaal vliegveld. Veel reizigers komen met de auto naar Schiphol. Daarom is er een groot aanbod van parkeerplekken. Bij Schiphol heb je de keuze uit verschillende parkeermogelijkheden. Deze worden hieronder uitgelicht. Aan het einde van dit artikel geven wij een tip hoe je voordeliger kunt parkeren bij Schiphol!

Kiss & Ride

Wil je iemand wegbrengen of ophalen? Dan kun je gratis gebruikmaken van de Kiss & Ride bij Schiphol. De Kiss & Ride bevindt zich direct voor de vertrek- en aankomsthal. Je mag hier enkel bagage uitladen en iemand gedag zeggen. Dit is toegestaan voor hooguit tien minuten. Als je langer wilt parkeren, dan kun je gebruikmaken van één van de vier onderstaande parkeervormen.

Shuttle Parking

Shuttle parkeren houdt in dat je zelf jouw auto parkeert op het parkeerterrein of in de parkeergarage. Vervolgens word je per shuttlebus naar de vertrekhal gebracht. Bij terugkomst word je ook weer opgehaald en naar jouw auto gebracht. Deze parkeervorm is relatief goedkoop. Dit is vanwege de locaties van deze parkeeraanbieders. Vaak bevinden zij zich wat verder van het vliegveld, waardoor zij voordelige prijzen kunnen aanbieden.

Valet Parking

Valet parkeren is een luxe parkeervorm. Op de dag van vertrek rijd je direct naar de vertrekhal. Daar word je opgewacht door een medewerker van de parkeeraanbieder. Terwijl je de vertrekhal binnenloopt, wordt jouw auto voor je geparkeerd. Bij terugkomst wordt jouw auto ook weer naar het vliegveld gereden. Het voordeel is dat je geen tijd verliest en direct je reis kunt vervolgen.

Park & Walk 

Als je kiest voor Park & Walk, dan rijd je zelf naar het parkeerterrein. Na het parkeren, kun je te voet naar de vertrekhal. Bij terugkomst kun je ook weer naar je auto lopen. Alle Park & Walk terreinen bevinden zich op loopafstand van het vliegveld. Ideaal, want zo ben je niet afhankelijk van derden!

Park, Sleep & Fly

Woon je verder weg van het vliegveld? Of wil je gewoon rustig reizen? Dan kun je gebruikmaken van Park, Sleep & Fly. Dit houdt in dat je een hotelovernachting in de buurt van de luchthaven boekt. De dag voor vertrek parkeer je jouw auto bij het hotel en overnacht je in het hotel. De volgende dag wordt je naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst word je ook weer opgehaald.

Wil je jouw auto voordelig parkeren bij Schiphol? Dan is het verstandig om vooraf het aanbod te vergelijken via een website, zoals GoedkoopParkeren. Hierdoor vind je eenvoudig en snel de parkeeraanbieder die voldoet aan jouw wensen en eisen. Vervolgens kun je deze ook direct reserveren. Door vooraf te reserveren zet je de prijs vast en voorkom je eventuele financiële verrassingen. Daarnaast ben je verzekerd van een parkeerplek en bespaar je jezelf een zoektocht op de dag zelf!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie