Afbeelding
Foto: pvproductions via Freepik

Laat professionele bedrijfskleding bedrukken door Bevazet!

12 mei 2023 om 11:51 Partnercontent

Bedrijfskleding met bedrukking is een van de gemakkelijkste manieren om uw werkkleding te personaliseren. Daarnaast kunt u het ook meteen gebruiken om reclame te maken voor uw bedrijf! Uw kleding komt daardoor meteen veel professioneler over. Bij Bevazet maken we het bedrukken van bedrijfskleding het liefst zo makkelijk mogelijk voor onze klanten. Dat doen wij door met u mee te denken van ontwerp tot levering, zodat we u volledig kunnen ontzorgen in het proces. Dat scheelt u tijd en gedoe, en zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk van uw bedrijfskleding met bedrukking kunt genieten! Bekijk vooral eens onze website om het volledige assortiment te zien.  

Wat zijn de voordelen van bedrijfskleding bedrukken?

Het grootste voordeel van bedrijfskleding bedrukken, is dat daarna meteen duidelijk is van welk bedrijf de kleding is. U kunt bijvoorbeeld uw logo, bedrijfsnaam of contactgegevens laten bedrukken, waardoor buitenstaanders in één oogopslag zien dat het gaat om uw bedrijf. Dat is goed voor uw zichtbaarheid en trekt meer klanten aan! Zeker wanneer u de naam of logo combineert met een website of telefoonnummer, bent u extra makkelijk te bereiken door potentiële nieuwe klanten. Daarnaast staat de kleding ook professioneler met bedrukking, omdat het laat zien dat u aandacht heeft voor details en een goede uitstraling belangrijk vindt. Dat zijn kwaliteiten waar klanten op letten en die ervoor zorgen dat ze eerder bij u terug kunnen komen. Een laatste voordeel van bedrukte bedrijfskleding is dat het een stukje persoonlijker is. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de naam van uw werknemers op de kleding te drukken! Zo is het duidelijk welke kleding van wie is, en zijn ze ook nóg makkelijker aan te spreken.

Kleding bedrukken, hoe werkt dat?

Wanneer u werkkleding gaat bedrukken moet u een aantal keuzes maken. Ten eerste, op welke soort kleding wilt u de bedrukking laten plaatsen? Bij Bevazet hebben we een heel ruim assortiment, variërend van broeken, tot jassen, tot T-shirts. U moet dus eerst beslissen welke items u wilt personaliseren. Daarna kiest u de kleur van de kleding en de kleur van de bedrukking. Het is wel zo handig om kleuren te kiezen die mooi bij elkaar staan en goed tegen elkaar afsteken. Daarna kiest u wat u precies wilt laten drukken op de kleding. Wilt u alleen het logo van uw bedrijf, of wilt u er ook tekst opzetten? Wilt u dat de kleding persoonlijk is, met iemands naam erop, of wilt u de kleding juist gebruiken voor het bedrijf in het algemeen? Heeft u dit ook besloten, dan kunt u uw keuze doorgeven aan Bevazet. Als u het wilt, kunnen wij u ook adviseren en helpen bij het ontwerp. Dat is handig voor wanneer u er zelf niet helemaal uitkomt!

Waar op letten bij bedrukken?

Bij het bedrukken van kleding is het belangrijk dat de bedrukking goed zichtbaar en goed leesbaar is. Daarbij moet u dus rekening houden met het lettertype, de grootte van de letters en de kleuren die u gebruikt. Zwarte tekst op een donkerblauwe jas zal niet zo goed te lezen zijn, maar een witte tekst in dat geval wel. Daarom is het verstandig om contrasterende kleuren te kiezen. Ook de grootte telt mee: wanneer u wilt dat mensen de tekst op de kleding van een afstand al kunnen lezen, dan doet u er verstandig aan wat grotere letters te gebruiken. Is dit minder belangrijk, dan kan een klein lettertype ook al voldoen. Bedenk van tevoren goed waarvoor u de kleding wilt gebruiken en welke kenmerken voor uw doeleinde het meest belangrijk zijn.

Bedrijfskleding bedrukken, natuurlijk bij Bevazet

Wanneer u bedrijfskleding wilt bedrukken, is het natuurlijk belangrijk dat dit netjes en secuur gebeurt. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een bedrijf met medewerkers die goed weten wat ze doen, het liefst met enige ervaring met drukwerk. Bevazet is daarom een perfect keuze: wij richten ons al sinds 1983 op het leveren van bedrijfskleding. Daardoor weten wij goed wat bedrijven zoeken en nodig hebben. Wij denken dan ook graag met onze klant mee als het aankomt op het ontwerp of het selecteren van de soorten kleding! Wilt u het helemaal gemakkelijk maken, dan kunt u ook kiezen voor ons Kleding Management Systeem. Daarmee is het selecteren van bedrijfskleding volledig gemoderniseerd en kunnen uw werknemers het gemakkelijk zelf regelen via een applicatie.

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!

Bij Bevazet zijn we trots op de service die wij leveren. Ons motto is niet voor niets “kan niet, bestaat niet!” We denken daarom graag mee met de klant en streven ernaar de bestelling zo snel en secuur mogelijk af te ronden. Plaatst u daarom een bestelling bij ons voor 22.00 uur, dan heeft u de kleding de volgende dag al in huis. Sneller kan bijna niet! Ook is het altijd mogelijk om gratis te retourneren en verzenden wij bestellingen van € 100,- of meer altijd gratis. Dat maakt het extra makkelijk om bij ons bedrijfskleding te bedrukken. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan eens contact met ons op!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie