Afbeelding
Foto: Pixabay

De beste bedrijfsauto’s van 2023

25 september 2023 om 19:07 Partnercontent

Eens een exclusief voordeel van spraakmakende banen, zijn bedrijfsauto’s nu veel gebruikelijker geworden. Ondanks dat er tegenwoordig een groot aantal verschillende banen zijn die het extra voordeel van een auto met zich meebrengen, moet de bedrijfswagen nog steeds dezelfde bekende eigenschappen bieden:

Comfort - Zorg ervoor dat lange woon-werkverkeer en zakenreizen aangenamer worden

Technologie - De tijd die je in de auto doorbrengt zo eenvoudig en stressvrij mogelijk maken

Ruimte - Als het weekend komt, moet de auto het gezin kunnen bedienen

Ontdek daarom hieronder onze selectie voor de beste bedrijfswagens voor 2023, die je in huis kunt halen met zakelijk financial lease als je ze niet in één keer wilt kopen.  

Tesla Model 3
De Model 3 is Tesla’s meest betaalbare volledig elektrische aanbod, en het zou wel eens de ‘nieuwe BMW 3 Serie’ kunnen zijn in termen van populariteit van bedrijfsauto’s. Zal wel iets met het getal 3 te maken hebben... De overeenkomsten houden echter niet op bij de naam, aangezien de Tesla Model 3 steeds meer terrein wint als bedrijfsauto uit het boekje en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Ze bieden niet alleen veel ruimte en lage exploitatiekosten, maar Tesla staat bekend om hun ongelooflijke acceleratie en de Model 3 is niet anders met een acceleratie van 0 naar 100 km/u in minder dan 4 seconden, terwijl ze nog steeds een actieradius van maximaal 580 kilometer bieden. Je komt dus gemakkelijk het hele land door met de Tesla Model 3, ook als je deze auto hebt gekregen met behulp van financial lease occasion zzp

Hyundai IONIQ 5
Onze tweede auto op deze lijst is een ander volledig elektrisch aanbod in de vorm van de Hyundai IONIQ 5. Elektrische auto’s blijven aan populariteit winnen en zijn uitstekende bedrijfsauto’s. Dit komt door de aanzienlijk lagere exploitatiekosten; omdat opladen veel zal besparen ten opzichte van alternatieven op brandstof. De Hyundai IONIQ 5 is een van de meest opvallende volledig elektrische auto’s die er zijn, dankzij zijn unieke uiterlijk en intrigerende kenmerken. Hij is ook snel: bij sommige specificaties duurt het iets meer dan 5 seconden om van 0 naar 100 km/u te gaan. Met sfeerverlichting, klimaatregeling, slimme cruisecontrol en rijstrookassistentie, en standaard Apple CarPlay en Android Auto, beschikt hij over alle gemakken die je ooit nodig zult hebben.

Ford Mustang Mach-E
Sterk eindigen met een iconische naam en een voertuig dat je normaal niet zou associëren met een bedrijfswagen. De Mustang Mach-E is qua geluid en drama misschien niet zo saai als zijn 5,0-liter V8-broer of zus, maar voor wat hij op het gebied van theater mist, krijgt hij extra voordelen van de bedrijfswagen. Deze volledig elektrische SUV voldoet niet alleen met gemak aan de eisen op het gebied van comfort, technologie en ruimte, maar hij is ook niet traag: van 0 naar 100 km/u in iets meer dan 5 seconden. Bovendien is de Mach-E ongelooflijk betaalbaar in gebruik dankzij aanzienlijk lagere oplaadkosten in vergelijking met een brandstofalternatief. Je krijgt ook ongeveer 530 kilometer op een volledige lading.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie