Er wordt voldoende afstand gehouden tijdens de concerten.
Er wordt voldoende afstand gehouden tijdens de concerten. pr

CruquiusConcerten beginnen op 3 januari

2 december 2020 om 11:15 Podiumkunsten

CRUQUIUS Met een concert van pianiste Nino Gvetadze begint naar zondagmiddag 3 januari het seizoen van de CruquiusConcerten. "Ondanks de coronacrisis, die voor veel musici een dramatische tijd is, zijn we blij dat de Stichting CruquiusConcerten voor de zeventiende keer opnieuw een mooi afwisselend programma heeft kunnen samenstellen voor seizoen 2020-2021," laat de organisatie weten.

"Ook deze keer zijn we er in geslaagd nationaal en internationaal vermaarde musici te contracteren die graag in het Kunstfort een concert willen geven. Zowel pers als publiek zijn enthousiast over het programma, de keuze van topmusici en de akoestiek op locatie. De interactie tussen publiek en musici maakt ieder concert weer tot een bijzondere ervaring. Voor het eerst vindt er dit jaar een aantal concerten op zondagmiddag plaats."

In verband met corona zullen de concerten een aangepast karakter hebben. Ze duren een uur. Reserveren is verplicht. De afstand van 1.5 meter wordt uiteraard gehandhaafd. Er is een maximum aantal toehoorders. Bij binnenkomst krijgt iedereen een consumptie. Aanvangstijden avondconcerten: 19.00 uur en 21.00 uur, middagconcerten: 14.00 uur en 16.00 uur. Voor alle concerten geldt dezelfde prijs van 23 euro. Kaarten te bestellen via cruquiusconcerten.nl. In eerste instantie zijn alleen de concerten van januari te bestellen, dit om te voorkomen dat bij annulering van concertenkaarten terugbetaald moeten worden.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie