Mieke Booij:
Mieke Booij: "Ik ben erachter gekomen dat op dit moment het wethouderschap iets van mij vraagt wat ik niet kan bieden." pr

Mieke Booij stop per direct als wethouder

Politiek

HOOFDDORP Mieke Booij-van Eck heeft besloten haar portefeuilles zorg & welzijn, woonbeleid en sport per direct neer te leggen en te stoppen als wethouder.

“De periode rond Kerst is vaak een tijd van bezinning, samenzijn met familie en goede gesprekken”, laat Mieke Booij in een verklaring weten. “Zo ook voor mij. Ik ben erachter gekomen dat op dit moment het wethouderschap iets van mij vraagt wat ik niet kan bieden. De portefeuilles zijn stuk voor stuk interessant, boeiend en mooi. De dynamiek en diversiteit van de gemeente spreken mij ontzettend aan en ik voel me al jaren sterk betrokken bij het wel en wee van Haarlemmermeerders. Het besluit om te stoppen gaat mij dan ook aan het hart, maar het is weloverwogen genomen.”

Voorlopig worden de portefeuilles waargenomen door de leden van het college van burgemeester en wethouders. Totdat bekend wordt hoe de definitieve invulling eruit gaat zien.

advertentie
advertentie