Lotte Lammers (artistiek leider Duycker), Erik Jobben (directeur) en Katja Brenninkmeijer (artistiek leider De Meerse)
Lotte Lammers (artistiek leider Duycker), Erik Jobben (directeur) en Katja Brenninkmeijer (artistiek leider De Meerse) Anna Smakman

De Meerse en Duycker presenteren gezamenlijke gids

17 december 2019 om 13:36 Uitderegio

Steeds vaker gaan concertbezoekers naar theatervoorstellingen en andersom. Duycker en De Meerse besloten daarom een gezamenlijke gids uit te brengen voor al hun voorstellingen en shows van januari t/m juni 2020. De vaste theaterbezoekers van De Meerse zijn gewend dat in de maand mei een volledige gids uitkomt met de theatervoorstellingen van een heel seizoen. Doordat popartiesten voor Duycker echter minder lang van tevoren worden geboekt dan theaterartiesten is het niet mogelijk de gehele seizoensprogrammering van Duycker meteen op te nemen in de gids van De Meerse. Om toch zo volledig mogelijk te kunnen informeren, is gekozen om een tussentijdse gids uit te brengen.

Duycker kent de komende periode een divers aanbod. Concerten met sterke namen als The Doors Alive, Jan Akkerman, Massada, Stereo MC's, Wild Romance (de originele begeleidingsband van Herman Brood) en Roberto Jacketti & The Scooters. Ook staan er twee knallende 40UP dansfeesten op de planning. Net als een cursus popgeschiedenis, diverse rollerdisco-workshops, de uitvoering van senioren-rockkoor My Generation of leef je uit bij De Grote Karaoke Show (met liveband). De eerste twee edities van de Knock Out Comedy Crew waren in 2019 razendsnel uitverkocht, dus zijn er in 2020 weer twee woensdagavonden comedy in Duyckercafé.

In De Meerse staan de komende maanden veel bekende namen, maar ook nieuw talent in alle theatergenres. Bijgeboekt is o.a. 'We LOVE Songfestival'. Presentator en songfestivalkenner Koos van Plateringen neemt je mee in een trip down memory lane. Hij geeft een kijkje achter de schermen van het Eurovisie Songfestival en vertelt hilarische en bijzondere niet eerder vertelde anekdotes. Zing mee met de grootste hits, speel mee met de We LOVE Songfestival-quiz en geniet van optredens van oud songfestivaldeelnemers.

De gids valt in de week van 16 december in de brievenbus en is gratis af te halen in Het Cultuurgebouw.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie