Rob en Jeanette, zijn al heel wat jaren samen het gezicht van Grandcafé Sjapó.
Rob en Jeanette, zijn al heel wat jaren samen het gezicht van Grandcafé Sjapó. Jan Aukes

In Grandcafé Sjapó Hoofddorp vier je het leven

Uitderegio

HOOFDDORP "Een verjaardag vieren of een mooi huwelijksjubileum? Is het tijd voor pensioen of is er een ander moment dat een feestje waard is? Dan zeggen wij: van harte welkom bij Sjapó."

Rob en Jeanette, inmiddels al heel wat jaren samen het gezicht van Grandcafé Sjapó, staan graag klaar om er iets moois van te maken. "Ons motto is: bij ons vier je het leven. En dat was het al toen we hier indertijd van start gingen. We kozen de naam Sjapó, het Franse woord dat we ook in het Nederlands gebruiken als je ergens waardering voor uitspreekt. De locatie bood ons volop kansen: een mooie ruimte, gelegen op een goed herkenbare plaats, namelijk aan de rand van bedrijventerrein Graan voor Visch-Zuid. Met voldoende gratis parkeerfaciliteiten.Bij mooi weer zit je gezellig op ons mooie terras. Een prachtige ontmoetingsplek, zowel voor de zakelijke gast die iets wil bespreken met een hapje-en-drankje, als voor de particulier die iets wil eten of een feestje wil vieren."

Uiteindelijk moet je het leven vieren, toch? Proost!

LAAGDREMPELIG Rob & Jeanette gaven Sjapó een inrichting die bij het binnenlopen direct een goed gevoel oproept. Gasten voelen zich meteen thuis. De menukaart, met een scala aan populaire, internationale gerechten, spreekt een breed publiek aan. Rob: "Er staat dan ook niet voor niets een bord met de tekst: Welkom in onze sfeervolle, smakelijke omgeving. Al onze gerechten zijn het proeven meer dan waard en hebben een uitstekende kwaliteit-prijsverhouding. Bovendien is Sjapó erg laagdrempelig, je loopt heel makkelijk even binnen voor een drankje, lunch of diner. Onze toppers? Dan zeg ik direct de spareribs. Maar ook onze Steak Sjapo is beslist een aanrader."

FEEST Grandcafé Sjapó is onder de inspirerende leiding van Rob en Jeanette uitgegroeid tot een horecalocatie met potentie. "Een bedrijf dat een (personeels)feestje of receptie wil geven? Dan zeggen wij: kom naar Sjapó. En natuurlijk geldt dat ook voor alle andere mensen die iets te vieren hebben. Er zijn redenen genoeg en ook mooie data genoeg. Wat dat laatste betreft gaven Jeanette en ik het goede voorbeeld door op 12-12-2012 – mijn 50ste verjaardag - ook onze bruiloft te vieren. 20-02-2020 was vorige week ook zo'n populaire datum. Er is een recordaantal huwelijken gesloten. En er komen ongetwijfeld nog meer leuke datacombi's aan, waardoor je een feestje nog iets extra's geeft. Wie dan kiest voor Sjapo kan erop rekenen dat wij er graag nog een schepje bovenop willen doen. Hoe? We zouden bijvoorbeeld kunnen denken aan een openingstoost, als traktatie voor de gasten. Uiteindelijk moet je het leven vieren, toch? Proost!"

Grandcafé Sjapó, Diamantlaan 2, 2132 WV Hoofddorp. Open: ma:11- 15u, di, wo: 11-22 u, do, vrij: 11-23 u, za/zo open voor feesten/partijen Tel. 023- 7370280. Website: www.grandcafesjapo.nl, e-mail: info@grandcafésjapo.nl

Anja Maas

advertentie
advertentie