Werk aan de A9.
Werk aan de A9. Gerrit Serne | Rijkswaterstaat

Komend weekend verkeershinder door werkzaamheden A9; weg rondom Schipholbrug dicht

24 november 2023 om 13:16 Verkeer en vervoer

HAARLEMMERMEER Komend weekend voert Veenix asfalterings-, funderings- en hijswerkzaamheden uit rondom de Schipholbrug en tussen Holendrecht en Afrit 4 (Amstelveen Oost). Hierdoor zijn er afsluitingen van af- en toeritten en diverse omleidingen. De werkzaamheden beginnen op vrijdag 24 november 20.00 uur tot en met maandag 27 november 05.00 uur.

AFSLUITINGEN

De afritten en toerit richting Utrecht A9-6 (Aalsmeer) wordt afgesloten. De toerit richting Schiphol blijft het gehele weekend beschikbaar voor het verkeer. Ook zijn de afritten en toerit richting Utrecht A9-5 (Stadshart) dicht. De toerit richting Utrecht blijft het gehele weekend beschikbaar voor het verkeer.

De afritten van de A9-4 (Ouderkerk a/d Amstel) zijn dicht, de toerit richting Utrecht blijft het gehele weekend beschikbaar voor het verkeer. Op de A9 richting Utrecht (Zuidbaan) wordt één rijstrook open gehouden om het verkeer vanuit Amstelveen af te wikkelen.

OMLEIDINGEN

Er worden diverse omleidingen ingesteld. De omleidingen van de rijkswegen via A4 - A10 – A2. De omleidingen van de Provinciale wegen via N231 – N232 – N522 en de omleidingen Amstelveen via S108 – S109.

Rijkswaterstaat gaat voorafgaande aan de periode van afsluiting weggebruikers waarschuwen voor extra reistijd oplopend tot meer dan 30 minuten. Hierbij het advies gevend om zoveel mogelijk thuis te werken, gebruik te maken van het openbaar vervoer, of op andere tijden te reizen. Social Media, Life Traffic app’s zoals Ask&Go worden ingezet.

MEER INFORMATIE

Informatie over de werkzaamheden aan de A9 is te vinden via de website van Rijkswaterstaat A9 Badhoevedorp-Holendrecht Amstelveen. Heeft u een vraag? Rijkswaterstaat is telefonisch bereikbaar op 0800 - 8002 en via het email-adres 08008002@rws.nl. Of kom langs bij Amstelveen InZicht, zie ook de website van InZicht, boven in de bibliotheek op het Stadshart. Openingstijden: woensdag tot en met vrijdag tussen 12.00 uur en 17.00 uur en elke eerste zaterdag van de maand tussen 12.00 uur en 17.00 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie