Commissaris van de Koning Arthur van Dijk verzorgt met Kevin in Sven van der Weijden de heropening van de verbouwde HEMA.
Commissaris van de Koning Arthur van Dijk verzorgt met Kevin in Sven van der Weijden de heropening van de verbouwde HEMA. Rob Joore

HEMA Hoofddorp heropend na fikse verbouwing

Winkels

HOOFDDORP Het was de afgelopen maanden even afzien voor de klanten van de HEMA aan het Polderplein in Hoofddorp. Er werd flink verbouwd in het pand, en dat betekende dat iedereen zich even moest aanpassen. Maar het was de moeite waard, zo bleek vandaag wel weer tijdens de officiële heropening van de winkel.

Niemand minder dan Commissaris van de Koning en voormalig Haarlemmermeers wethouder Arthur van Dijk kwam naar Hoofddorp om de openingshandeling te verrichten. Hij kreeg hierbij hulp van Sven en Kevin van der Weijden, de zoons van directeur Marco van der Weijden.

[NIEUW CONCEPT] De verbouwde HEMA is volledig ingericht naar het nieuwe winkelconcept van het concert, waarbij de winkel is ingericht in verschillende beleef-werelden. Daarnaast is ook aan de innerlijke mens gedacht, want in de winkel is ook een geheel vernieuwde snackcorner te vinden.

Vanwege de heropening lopen er een aantal feestelijke acties in de winkel. Zo kunnen kinderen een gratis ritje in de draaimolen maken op vertoon van de kassabon en krijgen klanten bij een besteding vanaf 10 euro een gratis bigshopper. Kijk voor meer informatie op de Facebook-pagina van de HEMA Hoofddorp

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie