Afbeelding
Miranda Castelein Studio MiCa

90 jaar Rob van der Geest SPORT 2000

Winkels

NIEUW-VENNEP Deze week en volgende week viert Rob van der Geest SPORT 2000 haar 90-jarig bestaan. Het bedrijf bestaat uit drie sportwinkels, die gevestigd zijn in Roelofarendsveen, Nieuw Vennep en 's-Gravenzande.
In 1929 is Piet van der Geest met een transportfiets begonnen om textiel te verkopen. Dit groeide uit tot een eerste winkel, welke werd gevestigd aan het Westeinde in Roelofarendsveen. Hierna bouwde hij samen met zijn vrouw Ploon het bedrijf verder uit op het Noordeinde. De textiel werd uitgebreid met woninginrichting en later, na de komst van Rob in 1979, met mode en sportartikelen.
Sinds 1983 is het bedrijf in handen van Rob en Yvon van der Geest. Eerst als gecombineerde mode en sportzaak, sinds 2003 geheel gespecialiseerd in sportartikelen. In 1986 is het filiaal in 's Gravenzande geopend en in 2003 is het filiaal in Nieuw-Vennep aan de onderneming toegevoegd. Sinds de opening in Nieuw-Vennep heeft het bedrijf meer dan 20 full- en parttimers in dienst.

De zonen van Rob en Yvon; Roy en Roel bemoeien zich al meer dan 10 jaar met het bedrijf en hebben in 2011 het initiatief genomen om het assortiment van de winkels, ook online aan te bieden. Dit doen zij door middel van gespecialiseerde webshops, waaronder: Wandel-Geest, Winter-Geest, Tennis-Geest, Hardloop-Geest, Voetbal-Geest en Fitness-Geest. Hierdoor worden consumenten zowel online als offline bediend.
Van der Geest viert het 90 jarig bestaan met speciale acties. In week 42 (14 tot en met 19 oktober) wordt getrakteerd met 20 procent korting op alle kleding. In week 43 (21 tot en met 26 oktober) ontvangen klanten 20 procent korting op alle vrijetijd schoenen en sportschoenen.

advertentie