Afbeelding
healzzy2GO

Winkelcentrum Vier Meren heeft vendingautomaat voor mondkapjes

22 juni 2020 om 11:06 Winkels

HOOFDDORP COVID-19 heeft aan het begrip ‘gezond leven’ een zowel dringende als dwingende extra betekenis toegevoegd. In Winkelcentrum Vier Meren treffen bezoekers een vendingautomaat met daarin niet-medische mondkapjes en gezichtsmaskers in verschillende verpakkingseenheden en flesjes desinfecterende handgel. Het assortiment in de vendingautomaten wordt verder aangevuld met gekoelde, gezonde energydrinks en flesjes bronwater. Opdrachtgever is Wereldhave, vastgoedeigenaar en beheerder van een aantal grote en drukbezochte winkelcentra in Nederland.

HYGIËNE De gezamenlijke missie van Wereldhave en healzzy2GO is bijdragen aan een beter dagelijks leven. De service met betrekking tot bescherming van zowel de persoonlijke gezondheid als die van anderen sluit hier goed bij aan.

“Omdat veiligheid, gemak en 24/7 verkrijgbaarheid belangrijke criteria zijn van zowel onze opdrachtgevers als van onszelf, zijn de PPE-producten scherp geprijsd,” aldus Lucien Dobber, directeur van healzzy2GO. “Onze machines staan inmiddels op meerdere, drukbezochte locaties en we merken dat de vraag groot is. De combinatie met energydrinks en water wordt bijzonder gewaardeerd. Overigens stellen we het assortiment PPE-producten en de combinatie met dranken en snacks per locatie en bezoekersdoelgroep vast. Om niet te concurreren met lokale winkeliers plaatsen we ook vendingmachines zonder dranken en snacks. Vinden we wel zo fair in deze tijd.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie