Het bedrijventerrein in Cruquius ligt er piekfijn bij.
Het bedrijventerrein in Cruquius ligt er piekfijn bij. Google

Bedrijventerrein en winkelgebieden Haarlemmermeer stukken veiliger

23 september 2020 om 09:08 Winkels

HAARLEMMERMEER De inzet van werkgroepen die gezamenlijk winkelgebieden en bedrijventerrein schoon en veilig houden, heeft succes op de omgeving. Ook het bedrijventerrein en de winkelboulevard in Cruquius zijn stukken veiliger. Daarom reikt reikt wethouder Johan Rip woensdag 23 september de vierde ster Keurmerk Veilig Ondernemen uit aan de werkgroep KVO die actief is op Cruquius Plaza, de Meubelboulevard en het bedrijventerrein in Cruquius.

Na een golf van inbraken en overvallen in Haarlemmermeer Noord in 2006 werden de eerste KVO’s ingesteld. In datzelfde jaar ging op bedrijventerrein Lijnden startte het eerste traject van Haarlemmermeer op dit gebied. Inmiddels kent Haarlemmermeer zeven KVO’s in winkelgebieden en zeven op bedrijventerreinen.

Keurmerk Veilig Ondernemen is een samenwerkingsverband tussen ondernemers, gemeente, politie en brandweer. Een werkgroep vergadert een aantal keer per jaar en loopt schouwen. Het doel is een schoon, heel en veilig winkelgebied of bedrijventerrein. In Cruquius zijn daar nog veilig winkelen en veilig werken aan toegevoegd.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie