Opening verricht door Marvin van Santen, vestigingsdirecteur (links) en Marc Steur, Regionaal Directeur MediaMarkt Benelux.
Opening verricht door Marvin van Santen, vestigingsdirecteur (links) en Marc Steur, Regionaal Directeur MediaMarkt Benelux. BERTELS FOTOGRAFIE

Feestelijke (her)opening MediaMarkt Hoofddorp

29 januari 2023 om 11:10 Winkels

HOOFDDORP De MediaMarkt is zaterdag feestelijk geopend. In september vorig jaar is de verbouwing, die tegelijkertijd met de verbouwing van het winkelcentrum loopt, begonnen. MediaMarkt, in 2008 als Saturn winkel begonnen, is inmiddels 15 jaar gevestigd in het centrum van Hoofddorp. De winkel kreeg in 2014 de MediaMarkt naam. De vestiging in winkelcentrum Vier Meren trekt jaarlijks ruim 450.000 bezoekers en is daarmee voor de echte elektronicaliefhebber een begrip geworden. 

“Ik ben erg gelukkig dat niet alleen onze winkel, maar het gehele winkelcentrum is vernieuwd”, aldus Marvin van Santen, Chief Customer Officer MediaMarkt Hoofddorp.

“Dat zal ervoor zorgen dat klanten weer prettig kunnen winkelen in het winkelcentrum en bij ons. De verbouwing heeft wel voor de nodige overlast gezorgd en ik ben trots op mijn team van zo’n 50 collega’s die allereerst onze klanten goed zijn blijven helpen, maar daarnaast ook hard hebben meegewerkt aan de verbouwing van onze winkel. We hebben nu een winkel met een bijna volledig glazen voorgevel. Deze moderne uitstraling past bij de geheel nieuwe en moderne opzet van de winkel.” 

De winkel is verbouwd volgens het meest actuele winkelconcept dat MediaMarkt Europeeswijd aan het doorvoeren is en waarbij duurzaamheid en klantbeleving centraal staan. “De winkel is helemaal nieuw en duurzaam van opzet met nieuwe ledverlichting en moderne klimaatbeheersing. Daarnaast is er bij de verbouwing op allerlei manieren rekening gehouden met de moderne klant die zijn ‘klantreis’ vaak online begint. Daar oriënteert de klant zich om vervolgens in veel gevallen toch naar de winkel te komen om persoonlijk advies te krijgen over het product, of om het daar af te halen.”

Dat kan bij de elektronicawinkel veelal binnen 30 minuten. Daarom is niet alleen het huidige assortiment, maar ook de indeling daarop aangepast met bij de ingang het afhaalpunt voor onlinebestellingen. “Maar ook de Smartbar is veel duidelijker in de winkel aanwezig. Daar kunnen de diverse services worden uitgevoerd, zoals het direct gebruiksklaar maken van gekochte laptops en smartphones, het aanbrengen van screenprotectors of reparaties aan reeds eerder gekochte producten. Verder is de winkel in totaliteit ook veel overzichtelijker geworden met lagere stellingen en betere signing. Volgens mij is de winkel met zo’n 45.000 producten nu een echte snoepwinkel geworden voor elke elektronicaliefhebber,” aldus een trotse Van Santen.

“De feestelijke heropening vandaag was een groot succes. Volgens mij heeft iedereen genoten van de hapjes en drankjes, de ballonnengoochelaar, de diverse productdemonstraties en uiteraard de moderne en uitnodigende winkelopzet. De DJ zorgde voor de juiste atmosfeer en de gratis goodiebags voor de eerste 100 klanten waren binnen een recordtempo op. Ik kijk samen met mijn team en de vele vaste klanten die vandaag aanwezig waren terug op een bijzonder leuke dag. We hebben met de openingsdag een goede start gemaakt met deze nieuwe winkel,” aldus Van Santen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie