Afbeelding
pr

Claus wederom host voor zakenreisbeurs: compliment voor ons hele team

26 augustus 2019 om 10:56 Zakelijk

HOOFDDORP Voor het derde jaar op rij wordt de Business Travel & Mobility Conference (BTMConference) gehouden bij Claus, te Hoofddorp. Het evenement trekt zeer veel 'hotshots' van de reisindustrie aan en wordt georganiseerd door branchenetwerkorganisatie Business Travel & Mobility Club (BTMClub) en Luchtvaartnieuws Magazine.

"Fijne locatie voor ons event en award uitreiking"
24 september is de vierde editie van het netwerk- en kennisevenement voor professionals uit de luchtvaart-, zakenreis- en mobiliteitsindustrie. Tijdens het avondprogramma worden tevens de awards 'Corporate Travel Professional of the Year', 'Travel Management Company of the Year', 'Business Airline of the Year 'en 'Mobility Provider of the Year' uitgereikt. "Voor ons is het essentieel dat de locatie makkelijk te bereiken is voor alle Nederlandse en Belgische bezoekers van het evenement", vertelt Carla van den Berg-Brantjes. "Daarnaast biedt Claus veel mogelijkheden om aan al onze wensen te voldoen voor zowel de seminars, netwerkborrel en het 'Award diner'."

Derde keer is een mooi compliment

Het management van Claus is verheugd voor de derde keer de locatie te mogen hosten. Jelrick Claus (Commercieel Manager Claus): "Dit evenement vraagt een professionele aanpak van al onze divisies. Alle afdelingen, van de technische dienst tot aan de uitvoerende teams, werken gefocust samen om ook deze editie vlekkeloos te laten verlopen. Tijdens de BTMConference zetten we meerdere ruimtes binnen Claus in en worden alle faciliteiten die we te bieden hebben ten volste benut. We hebben zoveel mogelijkheden hier, zeker na de recente verbouwingen en uitbreidingen." Jelrick Claus vervolgt: "Wanneer we een nieuw evenement hebben is dat geweldig, maar een opdrachtgever die voor de derde keer terugkomt zie ik als een groot compliment voor ons hele team. Ik vertrouw er volledig op dat het evenement weer een succes wordt!"

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie