Een blik in het jubileummagazine.
Een blik in het jubileummagazine. Pr

CTS Group in 25 jaar van handjevol naar 300 medewerkers

29 september 2020 om 19:12 Zakelijk

NIEUW-VENNEP Een heugelijk moment in een roerige periode; het 25-jarig jubileum van de Vennepse logistiek dienstverlener CTS Group. De geplande festiviteiten verliepen door de coronaperiode anders dan verwacht, maar met de uitgave van een jubileummagazine weet de organisatie het jaar toch een feestelijk tintje te geven.

Met een handvol medewerkers startte het bedrijf vanuit een klein kantoor in Badhoevedorp op 1 mei 1995 onder de naam Wing & Wheels Express als specialist in distributie voor het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Italië¨. Nu, vijfentwintig jaar later, is de organisatie uitgegroeid tot een full-service logistiek dienstverlener met ruim 300 medewerkers, een eigen wagenpark en meerdere vestigingen. Het verlenen van topkwaliteit in persoonlijke logistieke dienstverlening, dat is waar het dagelijks om draait.

Commercieel directeur Miriam de Groot: “De evenementen die we ter ere van het jubileum hadden georganiseerd konden door het coronavirus helaas geen doorgang vinden. Bovendien vonden we het geen gepaste periode om uitbundig uit te pakken. We hebben erg geworsteld met hoe we toch op een feestelijke en persoonlijke manier stil konden staan bij ons 25-jarig bestaan. Met dit jubileummagazine is dat denk ik erg goed gelukt. Ik ben in ieder geval trots op het eindresultaat.”

In het bomvolle magazine blikt de jubilaris samen met haar medewerkers, klanten en partners terug op de afgelopen vijfentwintig jaar. Met een selectie aan leuke en interessante artikelen maakt de lezer kennis met de personen en organisaties die er mede voor gezorgd hebben dat het bedrijf is uitgegroeid tot de logistiek dienstverlener die het nu is. Zoals het een innovatieve logistiek dienstverlener betaamt kijkt CTS Group in het magazine ook vooruit, al blijkt de toekomst gezien de huidige situatie niet zo voorspelbaar als gedacht. De feestelijke glossy met het thema ‘samen’ wordt op 1 oktober gepubliceerd.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie