Het pand van Hoeke aan de Robijnlaan in Hoofddorp.
Het pand van Hoeke aan de Robijnlaan in Hoofddorp. Jakob Dekker

Autobedrijf Hoeke Nissan in handen van de Van Mossel Automotive Groep

6 november 2020 om 12:51 Zakelijk

HOOFDDORP Van Mossel Automotive Groep heeft een overeenkomst bereikt met Autobedrijf Hoeke Nissan in Hoofddorp. De transactie wordt medio november dit jaar afgerond. Met de overname neemt Van Mossel Automotive Groep ook alle medewerkers over die er werkzaam zijn.

Patrick Hoeke blijft als vestigingsdirecteur verantwoordelijk. “Al meer dan 35 jaar biedt ons automobielbedrijf volledige service aan een grote en trouwe klantenkring, variërend van particulieren, kleine zelfstandigen en wagenparken van grote bedrijven. In deze voor iedereen lastige en uitdagende tijden vinden wij het belangrijk om met deze stap het merk Nissan, de service en werkgelegenheid te borgen in de regio Haarlemmermeer.”

“Het vertrouwen wat onze klanten ons al  35 jaar gunnen, verwachten wij ook in de toekomst waar te kunnen maken, zeker nu we als onderdeel van mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Groep verdergaan”, laat Hoeke weten. “Continuïteit, een enorm aanbod van mobiliteitsdiensten en de beste service heeft ons doen besluiten om ons bij dit trotse familiebedrijf te voegen en verder te gaan als Van Mossel Nissan Hoofddorp.”

Eric Berkhof voegt hieraan toe: “Wij zijn zeer verheugd met de keuze die de familie Hoeke heeft gemaakt en vanaf medio november verwelkomen wij graag alle medewerkers en klanten, die uiteraard nog steeds de persoonlijke aandacht en service krijgen zoals ze het gewend waren.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie