LX Space Hoofddorp is een plek waar je FLXibel een kantoorunit kan huren.
LX Space Hoofddorp is een plek waar je FLXibel een kantoorunit kan huren. Xifotografie
ADVERTORIAL

FLX Space Hoofddorp

11 november 2020 om 09:14 Zakelijk

REGIO In de zomer van 2018 begonnen Carlo en Martijn met een drietal andere ondernemers een nieuw avontuur in het oude V&D pand in het hartje van Hoorn. Samen met 30 verschillende ondernemingen opende zij ‘Voorheen V&D’ de pop-up store. Na veel belangstelling van buitenaf werd na wat dagen brainstormen kwamen de mooiste ideeën op tafel, FLX Space een feit. Dé plek waar je als ondernemer wilt werken.

In Hoorn zit FLX Space ‘het Ambachtslab’, een plek waar onder andere ook een eigen FLX Space koffieblend wordt gebrand door de ‘Zwarte Roes’, maar ook waar ‘Unieke Tafels’ de mooiste boomstamtafels maakt voor bij u thuis. Kortom een plek voor creatieve mensen. Vestiging Hoorn heeft andere doelstellingen dan FLX Space Hoofddorp. Waar de nadruk in Hoofddorp ligt op kantoor en praktijkruimtes, is het in Hoorn gefocust op maken, creëren en ambacht. U kunt hier voor een dagdeel, dag of langere periode een ruimte huren. Wij denken daarom ook graag met u mee naar de mogelijkheden.

FLX Space Hoofddorp is een plek waar je FLXibel een kantoorunit kan huren. De laagdrempeligheid is kenmerkend voor FLX Space en in Hoofddorp is het de perfecte plek voor jong professionals, startups en ondernemers die werken aan de groei van hun bedrijf. U huurt een flexruimte al vanaf een uur, maar dit kan ook per dag of voor een langere periode. Bij FLX Space Hoofddorp zijn er ook kantoorunits die u gemeubileerd kunt huren. Of leef u uit en richt uw eigen kantoor in uw eigen stijl. Al vanaf 18m2 zijn er kantoorunits beschikbaar, groot genoeg om in deze tijd even weg van huis en op uw eigen plek in rust te kunnen werken. 

De locatie in Hoofddorp ligt op loopafstand van het winkelcentrum en daardoor ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. FLX Space beschikt over een eigen gratis parkeerterrein, op werkdagen is er een bemande receptie en werkt met ready-to-work prijzen zodat u geen extra kosten heeft aan gas, water en licht, parkeren en internet. Een relatief lage huurprijs en FLXibele contracten die per maand opzegbaar zijn. FLX Space bied ook telefonische ondersteuning en verschillende services aan. Zo kan de huurder zijn/haar benodigdheden zelf samenstellen. 

Ook is RoxSi Caribbean Soulfood Diner gevestigd in het pand van FLX Space Hoofddorp, met haar heerlijke belegde broodjes, snacks en warme Caribische maaltijden. Perfect wanneer u tot laat wilt overwerken of iets mee wilt nemen naar huis. Ook voor bestellingen  afhaal mogelijkheden kunt u bij haar aankloppen. Voor meer informatie kan je RoxSi ook vinden op social media of via haar website www.roxsi.nl 

Saai en suf zijn niet de woorden waar u aan moet denken bij FLX Space. FLX Space is anders, out of the box en vooral heel erg leuk! Naast werkruimte bieden wij ook een mogelijkheid om te netwerken met andere bedrijven die zich vestigen in het pand. Een ongedwongen, professionele maar gezellige werksfeer. Het is FLX, dus heel veel mogelijkheden. Bespreek gerust u wensen met ons.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie