Feest bij Jeroen Maas Sports Company.
Feest bij Jeroen Maas Sports Company. (Copyright Fokusz)

Jeroen Maas Sports Company 3e beste fitnessclub van Nederland

8 december 2020 om 11:45 Zakelijk

HOOFDDORP Het was heel spannend tijdens de prijsuitreiking van de vakjury voor de ’Dutch Fitness Awards’. Jeroen Maas Sports Company werd derde bij de categorie Beste fitnessclub van Nederland. Mede dankzij de stemmen en hoge cijfers van haar leden en het deskundige oordeel van de jury. Een kroon op het werk van het team van JMSC en dat nog wel in de Coronatijd.

“Het is niet te geloven dat wij derde zijn geworden van de 1650 club in Nederland”, aldus Jeroen Maas. De vakjury prees JMSC om het 31 jarige ondernemerschap, de passie voor het fitnessvak en de bijzondere aandacht voor de clubleden. “In 1989 waren wij praktisch de enige club die professioneel met fitness bezig was. Toen nog op 90 m2 en cardio-toestellen waren niet eens te koop. De afgelopen decennia is JMSC uitgegroeid tot een begrip in Haarlemmermeer en staat deskundigheid bij ons hoog in het vaandel. Met 2000 m2 Sport- en Welness activiteiten en veel tevreden klanten, want daar doen we het voor.”

Het is een uitdagend jaar geweest voor JMSC. Jeroen is zijn team dankbaar voor hun inzet. “We zijn dankbaar dat veel clubleden ons trouw blijven en ook nieuwe leden weer met plezier komen trainen. Onze deuren staan altijd open!”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie