Occasions van het merk Lexus importeert Rob de Wildt tegenwoordig uit de USA.
Occasions van het merk Lexus importeert Rob de Wildt tegenwoordig uit de USA. Ton Dijkstra
WEER OPEN!

Ondernemers blikken terug op coronaperiode (3)

21 mei 2021 om 10:00 Zakelijk

HAARLEMMERMEER Winkelen, een bezoek aan een autodealer, tuincentrum of een terrasje pakken, mensen zijn weer welkom zonder afspraak. Ondernemers staan te popelen om klanten te ontvangen. Na maanden van algehele sluiting is nu ook een einde gekomen aan twee maanden van winkelen op afspraak. Hiermee sluiten veel ondernemers een periode af waarin zij zeer creatief met de beperkingen zijn omgegaan. 

De redactie is bij een aantal ondernemers langs geweest om hun verhaal te horen. De komende dagen zullen wij deze verhalen op HCnieuws.nl en Witte Weekblad Nieuw-Vennep publiceren. Hieronder het artikel met daarin het verhaal van Venneper Rob de Wildt.

Onderhoud is behoud

Bij autobedrijf De Wildt in Nieuw-Vennep zit de sfeer er goed in. “Slapeloze nachten heb ik niet gehad, die heb ik nu van mijn pasgeboren zoon Jim”, lacht eigenaar en kersverse vader Rob de Wildt. “De eerste maand, vorig jaar maart/april, stonden we wel even stil, maar daarna kwam het los. Mensen hadden mobiliteit nodig en kochten een tweede auto.”

De Wildt is een bekende naam in het dorp, het familiebedrijf zit al bijna 70 jaar in Nieuw-Vennep. De Wildt is gespecialiseerd in twee topmerken, zoals de eigenaar het zelf zegt. “Wij zijn de Toyota en Lexus specialist van Nederland. Dat betekent hard werken en kwaliteit leveren en ook nog eens laagdrempelig zijn. Onderhoud is behoud. Ik zie de toekomst positief in, als je kwaliteit levert komen klanten bij je terug!”

Naast reparatie kunnen klanten ook voor een occasion bij De Wildt terecht. In de showroom en buiten zijn de bekende merken Toyota en Lexus te bewonderen. “Ik importeur nu zelfs auto’s, vooral Lexus, uit Amerika. Vaak zijn dat speciale modellen. Mensen uit heel Nederland weten ons daarvoor te vinden.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie