Marcel van Kalmthout voor het pand aan de Smaragdlaan in Hoofddorp.
Marcel van Kalmthout voor het pand aan de Smaragdlaan in Hoofddorp. Ton Dijkstra
WEER OPEN!

Ondernemers blikken terug op coronaperiode (4): Ford-dealer Stern

22 mei 2021 om 10:00 Zakelijk

HAARLEMMERMEER Winkelen, een bezoek aan een autodealer, tuincentrum of een terrasje pakken, mensen zijn weer welkom zonder afspraak. Ondernemers staan te popelen om klanten te ontvangen. Na maanden van algehele sluiting is nu ook een einde gekomen aan twee maanden van winkelen op afspraak. Hiermee sluiten veel ondernemers een periode af waarin zij zeer creatief met de beperkingen zijn omgegaan. 

De redactie is bij een aantal ondernemers langs geweest om hun verhaal te horen. De komende dagen zullen wij deze verhalen op HCnieuws.nl en Witte Weekblad Nieuw-Vennep publiceren. Hieronder het artikel met daarin het verhaal van Marcel van Kalmthout van Hoofddorpse Ford-dealer Stern.

“Klanten wegsturen is nooit leuk”

“Ook bij ons waren klanten alleen welkom op afspraak”, laat Marcel van Kalmthout weten. Hij is de nieuwe vestigingsdirecteur van Ford-dealer Stern in Hoofddorp. Met zijn aanstelling staat er weer een Van Kalmthout aan het roer van de bekende Hoofddorpse Ford-dealer.

“Klanten stonden soms spontaan bij ons op de stoep. Die moesten we dan wegsturen en laten weten dat ze welkom waren als zij een afspraak hadden gemaakt. Dat is natuurlijk nooit leuk”, laat Van Kalmthout weten.

“Wij gaan de toekomst met vertrouwen tegemoet. Ford heeft een hele mooie lijn aan nieuwe modellen, die overigens allemaal te bewonderen zijn in onze grote showroom aan de Smaragdlaan in Hoofddorp. Daarin is de Mustang March-E wel het topmodel. Met een vermogen van 465 pk is de Mach-E de krachtigste uitvoering van de Mustang en optrekken van 0 naar 100 km/u doe je in minder dan vijf seconden.”

Naast de vele nieuwe modellen zijn er ook tal van occasions te bewonderen aan de Smaragdlaan. “Ik nodig mensen uit om vooral een kijkje te komen nemen. Dat kan inmiddels weer spontaan, maar een showroomafspraak kan gemakkelijk online.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie