Jan Paul Bouterse heeft een geweldig jaar achter de rug.
Jan Paul Bouterse heeft een geweldig jaar achter de rug. Ton Dijkstra
WEER OPEN!

Ondernemers blikken terug op coronaperiode (7)

24 mei 2021 om 10:00 Zakelijk

HAARLEMMERMEER Winkelen, een bezoek aan een autodealer, tuincentrum of een terrasje pakken, mensen zijn weer welkom zonder afspraak. Ondernemers staan te popelen om klanten te ontvangen. Na maanden van algehele sluiting is nu ook een einde gekomen aan twee maanden van winkelen op afspraak. Hiermee sluiten veel ondernemers een periode af waarin zij zeer creatief met de beperkingen zijn omgegaan. 

De redactie is bij een aantal ondernemers langs geweest om hun verhaal te horen. De komende dagen zullen wij deze verhalen op HCnieuws.nl en Witte Weekblad Nieuw-Vennep publiceren. Hieronder het artikel met daarin het verhaal van Jan Paul Bouterse van Postmus sierbestrating in Zwaanshoek.

“Je kunt je geld maar een keer uitgeven”

Postmus sierbestrating in Zwaanshoek heeft een bizarre tijd achter de rug. Eigenaar Jan Paul Bouterse kon het werk niet aan. “Tanden op elkaar, we zijn constant de uitdaging aangegaan om klanten te helpen. Tot het einde van dit jaar zitten we redelijk vol!”

Echter na afgelopen weekend ziet Bouterse dat het wat rustiger is geworden, terug naar normaal. “Je ziet dat mensen nu terughoudend zijn, kunnen we op vakantie of niet? En zo ja, je kunt je geld maar een keer uitgeven.”

Bouterse verzorgt het complete plaatje voor zijn klanten. Er wordt een ontwerp van de tuin gemaakt. “In dit ontwerp komen de wensen én onze adviezen samen in een 3D ontwerp, waardoor de klant bij dit persoonlijke gesprek op de showroom een perfect beeld krijgt van alle mogelijkheden binnen hun nieuwe tuin. Vervolgens komt de hovenier in beeld. Wij brengen de partijen dus samen om tot een mooi eindresultaat te komen.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie