Afbeelding
Eigen Foto

Ontwerp je eigen droomkamer bij Kids Architects

10 juni 2021 om 16:25 Zakelijk

HAARLEM Aan het Donkere Spaarne 22 in Haarlem is Kids Architects gevestigd, een kinderwinkel met stijlvolle kinderkamers en een mooie collectie bedden, meubels, behang, vloer- en wandkleden, kussens, accessoires en originele cadeaus. Kids Architects heeft een uniek concept. Het biedt jonge kinderen de mogelijkheid om als een echte ‘architect’ samen met een ontwerpster hun eigen droomkamer te ontwerpen in een speciale designstudio. “Hoe leuk is het voor kids om te kunnen zeggen dat ze zelf hun droomkamer hebben ontworpen? Bij ons is alles mogelijk, dat maakt het zo uniek. Ontwerp, leer en creëer”, aldus ontwerpster Noa Brand.

Sinds de opening van Kids Architects op 16 oktober 2020, hebben Noa en José al diverse kleine architecten blij gemaakt. “Van origine zijn we een design studio voor hotels. Omdat we in een prachtig mooi winkelpand aan het Donkere Spaarne zitten, zagen wij mogelijkheden om ons vak ook in te zetten voor de consument en dan specifiek gericht op kinderen. Zo zijn we op het idee gekomen van kinderwinkel Kids Architects, waarbij de kinderen de architecten zijn van hun eigen droomkamer, maar ook voor originele cadeaus ben je van harte welkom in onze winkel”, vertelt José Bontenbal, die mede verantwoordelijk is voor de adviezen.

Onze service zit in de mogelijkheid om vrijblijvend een ontwerp te laten maken

In de showroom van de winkel staan bijzondere bedden zoals een knusse caravan, een tent bed, avontuurlijke boomhut, maar ook voor hoogslapers en stapelbedden kun je bij Kids Architects terecht. Bontenbal: “Naast bedden bieden wij diverse andere meubels zoals kledingkasten, onze unieke boekenboomkast en diverse vloerkleden, behang, verlichting en interieur accessoires. Onze service zit in de mogelijkheid om vrijblijvend een ontwerp te laten maken. Neem afmetingen en een foto of filmpje mee van de ruimte waar het om gaat en onze ontwerpsters maken vrijblijvend een mood met advies”.

Naast interieur advies heeft Kids Architects ook origineel speelgoed en spellen in het assortiment. Leuk om cadeau te geven en de dames van Kids Architects pakken het feestelijk in. “We denken graag mee in een totaal ontwerp voor de kinderkamer. De modellen in de showroom zijn in diverse kleuren leverbaar en kunnen op maat gemaakt worden. Bij ons is alles mogelijk qua ontwerp. Slapen in een tent? Speelmatrassen, klimrekken en een boom als kast? Niks is te gek. Hou je meer van minimalistisch, dan hebben we daar ook genoeg keuze in en stylen we het af met accessoires. We hebben alles in huis om voor iedere kleine architect een geschikte kamer of speelruimte te kunnen realiseren”, aldus ontwerpster Noa Brand.

Van idee, ontwerp tot de uitvoering. Hoe werkt dit in de praktijk? Brand legt het graag uit. “Als ouders het leuk vinden, dan kunnen ze samen met hun kind of kinderen een kijkje komen nemen in onze winkel. We vertellen graag wat de mogelijkheden zijn en geven ook vrijblijvend interieur advies. De kinderen staan centraal bij het ontwerpen en stylen van hun eigen kamer. Dit kan van alles zijn: van een kleurrijke safarikamer voor kleuters tot een gezellige meidenkamer voor tieners. Het zijn natuurlijk de ouders die uiteindelijk bepalen, maar het is belangrijk dat de kinderen betrokken worden in het creatieve ontwerpproces. Zodat ze stapje voor stapje leren hoe ze een eigen droomkamer kunnen creëren. Onze drie kernwoorden zijn daarom ook: ontwerp, leer en creëer. Tijdens het proces ben ik erbij om de kinderen (en ouders) te helpen en advies te geven”.

Kids Architects, gevestigd aan het Donkere Spaarne 22, is woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 geopend en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Voor meer informatie: 085-0210901, mail info@kids-architects.com of kijk op www.kids-architects.com. Het bedrijf is ook te volgen op Facebook en Instagram (@kidsarchitects).

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie